, , , , , , , , ,

CeraVe Moisturising Lotion 473 ml

kr 148,00 ink. mva.

CeraVe Moisturising Lotion er spesielt formulert for å gjenopprette og opprettholde hudens naturlige beskyttende barriere, samtidig som den holder huden myk.

Sikker betaling

Pris pr. ml: kr. 0.31

Den perfekte fuktighetsgiveren for tørr og sensitiv hud

Produktinformasjon

CeraVe Moisturising Lotion er en lett, oljefri lotion som gir fuktighet til huden din i opptil 24 timer. Den er spesielt formulert for å gjenopprette og opprettholde hudens naturlige beskyttende barriere, samtidig som den holder huden hydrert og myk hele dagen.

Gjenopprett hudbarrieren din

CeraVe Moisturising Lotion inneholder tre essensielle ceramider og hyaluronsyre, som bidrar til å gjenopprette hudens naturlige beskyttende barriere, og beskytte den mot miljømessige påkjenninger.

Oppretthold fuktigheten

Den lette formelen gir rikelig med fuktighet til huden din uten å tette porene eller føles fet. Den absorberes raskt, og gir deg myk og smidig hud hele dagen.

Passer for alle hudtyper

CeraVe Moisturising Lotion er egnet for alle hudtyper, spesielt de med tørr og sensitiv hud. Den er ikke-komedogen, og vil ikke tette porene eller føre til kviser.

Bruk den hver dag

Påfør CeraVe Moisturising Lotion på renset hud morgen og kveld, eller etter behov. Masser forsiktig inn på huden til den er fullstendig absorbert.

Allergivennlig. Uten parfyme. Tetter ikke porene

Egenskaper

Navn: CeraVe Moisturising Lotion 473 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 877295

Ingredienser

Aqua/Water, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, Ceteareth-20, Behentrimonium Methosulfate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Sodium Lauroyl Lactylate, Ethylhexylglycerin, Potassium Phosphate, Disodium EDTA, Dipotassium Phosphate, Ceramide NP, Ceramide AP, Hytosphingosine, Cholesterol, Xanthan Gum, Carbomer, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Ceramide EOP.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
CeraVe Moisturising LotionCeraVe Moisturising Lotion 473 ml
kr 148,00 ink. mva.
Skroll til toppen