, , , ,

CeraVe moisturising lotion 236 ml

kr 89,00

CeraVe Moisturising Lotion er den ultimate løsningen for tørr hud. Hvis du sliter med tørr hud, trenger du en lotion som gir intens fuktighet og langvarig lindring. 

Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 0.35

Produktinformasjon

Hvis du sliter med tørr hud, trenger du en lotion som gir intens fuktighet og langvarig lindring. CeraVe Moisturising Lotion er den ultimate løsningen for tørr hud. Den unike formelen gir umiddelbar fuktighet og etterlater huden myk og smidig. Gi huden din den fuktigheten den trenger og fortsett å beskytte huden din mot tørrhet. Prøv kremen i dag og opplev forskjellen.

Intens fuktighet med CeraVe Moisturising Lotion

CeraVe Moisturising Lotion inneholder en unik blanding av tre essensielle ceramider, hyaluronsyre og glyserin, som gir intens fuktighet og bidrar til å styrke hudens naturlige beskyttelsesbarriere.

Langvarig lindring

Den lette konsistensen gir langvarig lindring og absorberes raskt av huden, uten å etterlate en klissete følelse.

Passer for sensitiv hud

CeraVe Moisturising Lotion er utviklet med tanke på sensitiv hud og er helt fri for parfymer. Den er også ikke-komedogen, så den tetter ikke porene og forårsaker ikke kviser. Produktet er hypoallergent og inneholder ikke parfyme.

Anbefalt bruk

Påføres så ofte som nødvendig.

Egenskaper

Navn: CeraVe moisturising lotion 236 ml

Leverandør: L’Oréal Norge AS avd. ACD

Varenummer: 887863

Ingredienser

Aqua/Water, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, Ceteareth-20, Behentrimonium Methosulfate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Sodium Lauroyl Lactylate, Ethylhexylglycerin, Potassium Phosphate, Disodium EDTA, Dipotassium Phosphate, Ceramide NP, Ceramide AP, Phytosphingosine, Cholesterol, Xanthan Gum, Carbomer, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Ceramide EOP.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Du liker kanskje også…

Handlekurv
CeraVe Moisturising LotionCeraVe moisturising lotion 236 ml
kr 89,00
Skroll til toppen