, , , , ,

Cetaphil Gentle Skin Cleanser 236 ml

kr 119,00

Cetaphil Gentle Skin Cleanser er en skånsom og pleiende ansikts- og kroppsrens som er utformet for å rense huden grundig samtidig som den opprettholder og styrker hudens naturlige fuktighetsbarriere

EAN: 3499320014397 Produktnummer: 877115 Kategorier: , , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 0.50

Produktinformasjon

Cetaphil Gentle Skin Cleanser er en skånsom og pleiende ansikts- og kroppsrens som er utformet for å rense huden grundig samtidig som den opprettholder og styrker hudens naturlige fuktighetsbarriere. Denne parfymefrie rensen er perfekt tilpasset for både ansiktet og kroppen, og egner seg spesielt godt for de med sensitiv hud.

Skånsom og Fuktighetsgivende

Formulert med glyserin, som binder vann til huden og sikrer langvarig fuktighet. Denne rensen fjerner effektivt smuss, urenheter og makeup uten å forstyrre hudens naturlige fuktighetsnivå.

Styrker Hudbarrieren

Inneholder niacinamid (Vitamin B3) som styrker hudens barriere, jevner ut hudtonen og virker beroligende på irritert hud.

Mykgjør og Lindrer

Pro-Vitamin B5 (Pantenol) bidrar til å redusere fuktighetstap, mykgjør huden og lindrer symptomer på sensitiv hud, samtidig som den beskytter mot ruhet og stramhet.

Fordeler med Cetaphil Gentle Skin Cleanser

  • Allsidig Bruk: Kan brukes både med og uten vann, noe som gjør den ideell for daglig bruk uansett hvor du er.
  • Ideell for Sensitiv Hud: Den milde formelen er utviklet for å være ekstra skånsom, og er derfor perfekt for brukere med sensitiv hud.
  • Beskytter og Pleier: Styrker hudens naturlige forsvarsverk mot ytre påvirkninger og opprettholder hudens helse og mykhet.

Anbefalt Bruk

Med vann: Påfør rensen på våt hud og masser forsiktig. Skyll deretter grundig med vann. Uten vann: Påfør en rikelig mengde rens på huden og masser forsiktig. Fjern overskytende produkt med en myk klut, og la en tynn film være igjen for ekstra fuktighet.

Hvorfor Velge Cetaphil Gentle Skin Cleanser?

Cetaphil Gentle Skin Cleanser er en ideell løsning for de som søker en effektiv, men ekstra mild rens som både renser og pleier huden. Denne rensen tilbyr en unik kombinasjon av fuktighetsgivende og beroligende egenskaper, og er designet for å gi optimal komfort og pleie for alle hudtyper, spesielt sensitiv hud.

Egenskaper

Navn: Cetaphil Gentle Skin Cleanser 236 ml

Leverandør: Galderma Nordic Ab

Varenummer: 877115

Ingredienser

Aqua, Glycerin, Cetearyl alcohol, Panthenol, Niacinamide, Pantolactone, Xanthan gum, Sodium cocoyl isethionate, Sodium benzoate, Citric acid

Handlekurv
Cetaphil Gentle Skin Cleanser 236 mlCetaphil Gentle Skin Cleanser 236 ml
kr 119,00
Skroll til toppen