, , , , , ,

Clear Start Clear Start Micro-Pore Mist 118 ml

kr 219,00 ink. mva.

La huden din gløde med Clear Start Micro-Pore Mist! Denne fuktighetsgivende tåken inneholder en unik blanding av ingredienser som jobber sammen for å gi deg umiddelbar glød.

Sikker betaling

Pris pr. ml: kr. 1.86

Få umiddelbar glød med Clear Start Micro-Pore Mist

Produktinformasjon

Få umiddelbar glød med Clear Start Micro-Pore Mist

La huden din gløde med Clear Start Micro-Pore Mist! Denne fuktighetsgivende tåken inneholder en unik blanding av ingredienser som jobber sammen for å gi deg umiddelbar glød. Med en kombinasjon av niacinamid, hvit pilbark og koffein, bidrar denne tåken til å jevne ut hudtonen, redusere synligheten av porer og forbedre hudens tekstur. Spritz den på når som helst på dagen for å friske opp huden din og få en strålende glød.

Ren og frisk hud med Clear Start Micro-Pore Mist

Bekjemp urenheter og oppnå ren, frisk hud med Clear Start Micro-Pore Mist! Denne tåken er formulert med salisylsyre og tea tree-olje som jobber sammen for å rense porene og forhindre utbrudd. Med sin lette, oljefrie formel, kan du bruke denne tåken som en del av din daglige hudpleierutine for å opprettholde en klar og sunn utseende hud.

Allsidig hudpleie på farten

Ta med deg allsidig hudpleie hvor som helst med Clear Start Micro-Pore Mist! Denne tåken er praktisk å bruke når du er på farten, og passer perfekt for de som har en travel livsstil. Bruk den som en toner etter rensing eller som en oppfrisker gjennom dagen for å holde huden din hydrert og ren.

Egenskaper

Navn: Clear Start Clear Start Micro-Pore Mist 118 ml

Leverandør:

Varenummer: 855806

Ingredienser

Water/Aqua/Eau, Niacinamide, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Glycerin, Lactobacillus Ferment, Butylene Glycol, Lactobacillus, Polysorbate 20, Panthenol, Potassium Sorbate, Citric Acid, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Camellia Oleifera (Green Tea) Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Rosa Canina (Rose Hips) Fruit Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Citronellol.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Clear Start Micro-Pore MistClear Start Clear Start Micro-Pore Mist 118 ml
kr 219,00 ink. mva.
Skroll til toppen