, ,

Compeed Gnagsårplaster For Tær 8stk

kr 50,00

Compeed Gnagsårplaster for tær er en ekstra trykkavlastning og gir umiddelbar smertelindring ved gnagsår på/mellom tærne.

EAN: 03574660127676 Produktnummer: 901299 Kategorier: , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 6,25

Produktinformasjon

Compeed Gnagsårplaster for tær er en ekstra trykkavlastning og gir umiddelbar smertelindring ved gnagsår på/mellom tærne.

Compeed gangsårplaster gir en effektiv beskyttelse ettersom plasteret fungerer som et ekstra hudlag og gir trykkavlastning og smertelindring. I tillegg beskytter plasteret mot vann, smuss og bakterier.

Compeed® hydrokolloid teknologi er en aktiv gel som bevarer den naturlige fuktighetsbalansen som gir best mulig forutsetninger for legning av gnagsår eller vannblemmer. Når eventuell væske fra vannblemmen kommer i kontakt med hydrokolloidplasteret, skapes en gel som gir optimal støtdemping mot friksjon og trykk. Plasteret hindrer og at det blir dannet sårskorpe, noe som vil fremskyve legningsprosessen.

Huden skal være ren og tørr før plasteret settes på. Ikke rør ved plasterets klebesiden. Sett på plasteret og la det sitte på til det løsner av seg selv. Kan sitte på i flere dager.

Diabetikere bør rådføre seg med lege før bruk. Skal ikke brukes på infiserte sår.

Egenskaper

Navn: Compeed Gnagsårplaster For Tær 8stk

Leverandør: Conaxess Trade Norge As

Varenummer: 901299

Medisinsk utstyr: klasse IIa

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Compeed Gnagsårplaster for tærCompeed Gnagsårplaster For Tær 8stk
kr 50,00
Skroll til toppen