, , , , ,

Corega tabs 3 min rensetabletter 36stk

kr 59,00

Corega Tabs 3 min rensetabletter er et produkt som er ment for å rengjøre og desinfisere proteser og kroner.

EAN: 08710464120276 Produktnummer: 801776 Kategorier: , , , , , Stikkord: , , , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 1.64

Rensetabletter for tannproteser

Produktinformasjon

Corega Tabs 3 min rensetabletter er et produkt som er ment for å rengjøre og desinfisere proteser og kroner. Tablettene er enkel å bruke og effektive i å fjerne plakk, matrester og andre urenheter som kan samle seg på proteser og kroner.

Tablettene er effektive mot plakk og bakterier, og inneholder ingen skadelige kjemikalier eller blekemidler. De kan brukes på alle typer proteser og kroner, inkludert akryl, metal og keramikk.

Det er viktig å merke seg at det anbefales å rådføre seg med tannlegen eller protesetekniker før du bruker Corega Tabs 3 min rensetabletter, spesielt hvis du har en tann- eller kjeverelatert sykdom eller har fått proteser eller andre orale helseproblemer.

Anbefalt bruk for Corega Tabs

Børst protesen forsiktig med en myk børste. Legg protesen i et glass med lunkent vann sammen med en rensetablett. Skyll alltid protesen under rennende vann før den settes på plass igjen. Protesen bør rengjøres hver dag for å få bort bakterier.

Egenskaper

Navn: Corega tabs 3 min rensetabletter 36stk

Leverandør: GlaxoSmithKline Consumer Healthcare

Varenummer: 801776

Ingredienser

Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Potassium Caroate, Sodium Carbonate, Sodium Carbonate Peroxide, Taed, Sodium Benzoate, PEG-180, Sodium Lauryl Sulfoacetate, PVP/VA Copolymer, Aroma, CI 42090, CI 73015, CI 19140.

Handlekurv
Corega TabsCorega tabs 3 min rensetabletter 36stk
kr 59,00
Skroll til toppen