, , , , , , ,

Curaprox enzycal 1450 tannkrem

kr 74,90

Curaprox enzycal 1450 tannkrem er en mild og effektiv tannkrem som er spesielt utviklet for å beskytte og styrke tennene dine.

Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml.: 1,00 kr.

En effektiv, mild og skånsom tannkrem

Produktinformasjon

Curaprox enzycal 1450 tannkrem er en mild og effektiv tannkrem som er spesielt utviklet for å beskytte og styrke tennene dine.

Tannkremen inneholder et kompleks av enzymer som bryter ned plakk og tannstein, og dermed reduserer risikoen for karies og tannkjøttsykdommer. Tannkremen har også et høyt innhold av fluor, som bidrar til å styrke emaljen og forebygge tannråte.

Curaprox enzycal 1450 tannkrem er skånsom mot tannkjøttet og har en mild smak som passer godt for personer med sensitivt tannkjøtt eller munnsår. Tannkremen er fri for SLS og andre sterke kjemikalier, og er dermed også egnet for personer med munnsår eller sår i munnen.

Med Curaprox enzycal 1450 tannkrem kan du få en ren og frisk følelse i munnen, samtidig som du tar vare på tennene dine på en skånsom og effektiv måte.

Inneholder 1450PPM Fluor. Uten SLS.

Egenskaper

Navn: Curaprox enzycal 1450 tannkrem

Leverandør: Novus Dental AS

Varenummer: 934408

Produkttype:

Ingredienser

AQUA, HYDRATED SILICA, SORBITOL, GLYCERIN, STEARETH-20, TITANIUM DIOXIDE, AROMA, DISODIUM PHOSPHATE, CARRAGEENAN, SODIUM CHLORIDE, SODIUM FLUORIDE, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, SODIUM SACCHARIN, AMYLOGLUCOSIDASE, POTASSIUM THIOCYANATE, GLUCOSE OXIDASE, LIMONENE, LACTOPEROXIDASE.

Handlekurv
Curaprox enzycalCuraprox enzycal 1450 tannkrem
kr 74,90
Skroll til toppen