, , ,

Dr. Greve Pharma Baby Sinksalve 50ml

kr 109,00

Dr. Greve Pharma Baby Sinksalve 50ml er en beroligende og beskyttende salve som er spesielt utviklet for babyens sarte hud

EAN: 7310610019563 Produktnummer: 977337 Kategorier: , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 2.40

Produktinformasjon

Beroligende og beskyttende sinksalve for babyens sarte hud

Dr. Greve Pharma Baby Sinksalve 50ml er en beroligende og beskyttende salve som er spesielt utviklet for babyens sarte hud. Sinksalven inneholder aktive ingredienser som hjelper til med å lindre irritasjon og beskytter huden mot fuktighet og irritasjoner. Resultatet er en sunn og velpleid babyhud.

Mild og skånsom sinksalve uten parfyme og konserveringsmidler

Dr. Greve Pharma Baby Sinksalve 50ml er en mild og skånsom sinksalve som ikke inneholder parfyme eller konserveringsmidler. Dette gjør den egnet for babyens sensitive hud og reduserer risikoen for irritasjon eller allergiske reaksjoner. Sinksalven er formulert med skånsomme ingredienser som gir intens fuktighet og beskyttelse til babyens hud.

Effektiv og praktisk sinksalve for daglig bruk

Dr. Greve Pharma Baby Sinksalve 50ml er en effektiv og praktisk sinksalve som gir deg verdi for pengene. Denne sinksalven kommer i en praktisk tube som gjør det enkelt å dosere og påføre produktet. Sinksalven er også svært holdbar og varer lenge, noe som gjør den til en smart investering for babyens daglige hudpleierutine.

Egenskaper

Navn: Dr. Greve Pharma Baby Sinksalve 50ml

Leverandør: Lilleborg Ello

Varenummer: 977337

Ingredienser

Zinc Oxide, Aqua, Coco-Caprylate/Caprate, Butyrospermum Parkii Butter, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Glycerin, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Hexyldecanol, Isostearic Acid, Hexyldecyl Laurate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Avena Sativa Kernel Extract, Glyceryl Caprylate, Butylene Glycol, Zinc Stearate, Magnesium Sulfate, Tribehenin, Citric Acid, Lactic Acid, Sodium Benzoate.

Handlekurv
Dr. Greve Pharma Baby Sinksalve 50mlDr. Greve Pharma Baby Sinksalve 50ml
kr 109,00
Skroll til toppen