, , , , ,

Dr. Greve Pharma Vitamin C Glow Toner 200ml

kr 134,00 ink. mva.

Dr. Greve Pharma Vitamin C Glow Toner 200ml er en fantastisk toner som passer perfekt for alle som ønsker å oppnå en sunn og strålende hud.

Produktnr: 925594 Kategorier: , , , , ,
Sikker betaling

Pris pr. ml: kr. 0.67

Oppnå en sunn og strålende hud

Produktinformasjon

Dr. Greve Pharma Vitamin C Glow Toner 200ml er en fantastisk toner som passer perfekt for alle som ønsker å oppnå en sunn og strålende hud. La meg fortelle deg hvorfor Dr. Greve Pharma Vitamin C Glow Toner 200ml er et must-have for alle som ønsker å ta vare på huden sin.

Gi huden din en sunn glød

Dr. Greve Pharma Vitamin C Glow Toner 200ml er spesielt utviklet for å hjelpe deg med å oppnå en sunn og strålende hud. Toneren er beriket med vitamin C, som hjelper til med å stimulere produksjonen av kollagen i huden din. Dette kan bidra til å redusere fine linjer og rynker, og gi huden din en sunn glød. Toneren er også beriket med andre nærende ingredienser som bidrar til å beskytte og reparere huden din.

Fuktighetsgivende

Dr. Greve Pharma Vitamin C Glow Toner 200ml er en fuktighetsgivende toner som vil bidra til å holde huden din hydrert og myk. Toneren er beriket med ingredienser som bidrar til å bevare fuktigheten i huden din, og som gir en dyp fuktighet. Du vil føle at huden din er hydrert og frisk etter bruk av denne toneren.

Dr. Greve Pharma Vitamin C Glow Toner passer for alle hudtyper

Dr. Greve Pharma Vitamin C Glow Toner 200ml passer for alle hudtyper, uansett om du har tørr, fet, eller kombinasjonshud. Toneren er formulert for å være skånsom mot huden din, og den inneholder ikke skadelige ingredienser som kan irritere eller tørke ut huden din. Med regelmessig bruk vil denne toneren bidra til å gi deg en sunn og strålende hud.

Egenskaper

Navn: Dr. Greve Pharma Vitamin C Glow Toner 200ml

Leverandør: Lilleborg Ello

Varenummer: 925594

Ingredienser

Aqua, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Hexylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Ascorbyl Glucoside, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Hippophae Rhamnoides Fruit Juice, Citrus Grandis Fruit Extract, Tocopherol, Glycerin, Sodium Citrate, Sodium Hydroxide, Tetrasodium Iminodisuccinate, Citric Acid, Fructose, Glucose, Dextrin, Sucrose, Urea, Alanine, Aspartic Acid, Glutamic Acid, Hexyl Nicotinate, Caprylyl Glycol, Decylene Glycol, 1,2- Hexanediol, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum.

Handlekurv
Dr. Greve Pharma Vitamin C Glow TonerDr. Greve Pharma Vitamin C Glow Toner 200ml
kr 134,00 ink. mva.
Skroll til toppen