, ,

Durex Naturals Intimate Gel 100 ml

kr 119,00

Opplev naturlig nytelse og komfort med Durex Naturals Intimate Gel

EAN: 5701092114570 Produktnummer: 980158 Kategorier: , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 1.19

Produktinformasjon

Opplev naturlig nytelse og komfort med Durex Naturals Intimate Gel. Denne vannbaserte glidekremen er formulert med rene, naturlige ingredienser, designet for å forbedre din intime opplevelse på en skånsom og effektiv måte.

Naturlige Ingredienser

Durex Naturals Intimate Gel inneholder biolin, en naturlig ingrediens som hjelper med å opprettholde den intime balansen og fremme sunn flora nedentil. Dette sikrer en optimal og naturlig pleie.

Øker Fuktigheten

Denne geléen er ideell for å bevare og øke fuktigheten i vagina, noe som gir en glatt og behagelig erotisk opplevelse for både deg og din partner.

Sikker og Skånsom

Formulert for å være mild og skånsom, er denne glidekremen perfekt for de som har sensitiv hud. Den er uten syntetiske dufter og fargestoffer, noe som gjør den trygg for regelmessig bruk.

Fordeler

  • Forbedrer den erotiske opplevelsen: Hjelper med å gjøre intime øyeblikk mer behagelige og glatte, noe som bidrar til en bedre seksuell opplevelse.
  • Diskré og Praktisk Emballasje: Leveres i en diskré tube som er enkel å bruke og bære med seg, perfekt for diskresjon.
  • Drøy i Bruk: En liten mengde gel er nok til å gi effektiv smøring og langvarig komfort.

Anbefalt Bruk

Påfør en liten mengde Durex Naturals Intimate Gel hvor ønsket før eller under det intime samværet. Gelen kan brukes med Durex kondomer for en sikker og forbedret opplevelse.

Hvorfor Velge Durex Naturals Intimate Gel?

Durex Naturals Intimate Gel er det ideelle valget for de som ønsker en naturlig og behagelig løsning for å forbedre den intime opplevelsen. Med sitt fokus på naturlige ingredienser og optimal komfort, er denne glidekremen en essensiell tillegg til ditt intime liv.

Egenskaper

Navn: Durex Naturals Intimate Gel 100 ml

Leverandør:

Varenummer: 980158

Type: Medisinsk utstyr (klasse lla)

Ingredienser

 

Handlekurv
Durex Naturals Intimate Gel 100 mlDurex Naturals Intimate Gel 100 ml
kr 119,00
Skroll til toppen