, , , , , ,

Eucerin DermatoCLEAN Micellar Water 200 ml

kr 135,00

Den er spesielt utviklet for å passe til alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Denne renseløsningen inneholder micellar-teknologi som fjerner sminke og urenheter uten å irritere huden. Den etterlater huden ren, myk og fuktig.

Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml kr. 0,68

Fjern sminke og urenheter skånsomt med Eucerin DermatoCLEAN Micellar Water

Produktinformasjon

Mild og effektiv renseløsning

Eucerin DermatoCLEAN Micellar Water er en skånsom og effektiv renseløsning som fjerner sminke og urenheter fra huden din. Den er egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Micellær teknologi gjør at sminke og urenheter fjernes effektivt, mens ingredienser som glyserin og hyaluronsyre bidrar til å bevare hudens fuktighet og gi den en myk følelse.

Skånsom mot huden

Eucerin DermatoCLEAN Micellar Water er spesielt utviklet for å være skånsom mot huden din. Den er fri for alkohol, fargestoffer, parabener og parfyme, som er ingredienser som kan irritere og tørke ut huden. Den milde formelen er utviklet for å bevare hudens naturlige balanse og for å forebygge tørrhet og irritasjon. Dermatologisk testet.

Renser og fukter i ett

Eucerin DermatoCLEAN Micellar Water gir ikke bare en effektiv rensing av huden, men inneholder også ingredienser som bidrar til å bevare hudens fuktighet. Glyserin og hyaluronsyre er ingredienser som finnes naturlig i huden, og som bidrar til å bevare hudens fuktighet. Denne renseløsningen inneholder også APG-kompleks, som er en mild rengjøringsingrediens som er spesielt utviklet for å rense huden på en skånsom måte.

Egenskaper

Navn: Eucerin DermatoCLEAN Micellar Water 200 ml

Leverandør: Beiersdorf Ab

Varenummer: 868444

Ingredienser

Aqua, Poloxamer 124, Glyceryl Glucoside, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Decyl Glucoside, Arginine HCL, Sodium Cocoamphoacetate, Trisodium EDTA, Sodium Chloride, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Smak
Superhelt
Farge
Strrelse
Handlekurv
Eucerin DermatoCLEAN Micellar Water 200 ml
kr 135,00
Skroll til toppen