, , , , , ,

Eucerin pH5 Soft Shower Gel 400 ml

kr 189,00 ,-

Eucerin pH5 Soft Shower Gel er en mild dusjgelé som er spesielt utviklet for å gi deg en ren og myk hud. Den inneholder pH-balanserende ingredienser som hjelper til med å gjenopprette hudens naturlige beskyttelsesbarriere og beskytte mot uttørking.

Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 0,47

Skånsom dusjgelé for sensitiv hud

Produktinformasjon

Mild og effektiv rens

Eucerin pH5 Soft Shower Gel gir deg en mild og effektiv rensing av huden. Den inneholder milde rengjøringsmidler som fjerner skitt og urenheter fra huden uten å tørke den ut. Dette gjør at huden føles myk og ren etter dusjing.

Gjenopprett hudens naturlige beskyttelsesbarriere

pH5 Soft Shower Gel inneholder pH-balanserende ingredienser som hjelper til med å gjenopprette hudens naturlige beskyttelsesbarriere. Dette gjør at huden din blir bedre beskyttet mot ytre påvirkninger som kan føre til tørrhet og irritasjon.

Myk og fuktig hud

Eucerin pH5 Soft Shower Gel inneholder fuktighetsgivende ingredienser som hjelper til med å holde huden din myk og fuktig. Den milde formelen gjør at dusjgeléen kan brukes daglig, selv på sensitiv hud. Regelmessig bruk av dusjgeléen kan bidra til å forbedre hudens tekstur og gi deg en sunn og strålende hud

Egenskaper

Navn: Eucerin pH5 Soft Shower Gel 400 ml

Leverandør: Beiersdorf Ab

Varenummer: 853193

Ingredienser

Aqua, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium, Myreth Sulfate, Lauryl Glucoside, Citric Acid, Sodium Chloride, Methylpropanediol, Panthenol, Pantolactone, Sodium Citrate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Sodium Benzoate, Parfum

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer rett hjem til deg.

Smak
Superhelt
Farge
Strrelse
Handlekurv
Eucerin pH5 Soft Shower Gel 400 ml
kr 189,00 ,-
Skroll til toppen