, , , , , , ,

Flux dry mouth gel 50 ml

kr 59,00

Flux dry mouth gel er et tannpleieprodukt som er spesielt utviklet for å hjelpe mot tørr munn. Med smak av jordbær.

EAN: 05708657221582 Produktnummer: 876422 Kategorier: , , , , , , , Stikkord: , , Merkevare:
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml kr: 1.18

Gele for å forhindre tørr munn

Produktinformasjon

Flux dry mouth gel er et tannpleieprodukt som er spesielt utviklet for å hjelpe mot tørr munn. Tørr munn kan være et resultat av medisiner, sykdommer eller aldring, og kan føre til ubehag og økt risiko for karies og tannkjøttbetennelse. Flux dry mouth gel inneholder ingredienser som hjelper til å øke spyttproduksjonen og gjenopprette den naturlige balansen i munnhulen. Gelen er lett å bruke, det skal påføres på tungen eller innsiden av kinnene etter tannpuss og skylles ikke ut. Flux dry mouth gel kan brukes av voksne og barn over 12 år, og kommer i forskjellige smaker som sitron og mint for en frisk pust. Anbefales å bruke etter behov, eller som anbefalt av tannlegen.

Mild smak av jordbærmint.

Praktisk og hygienisk pumpe.

Anbefalt bruk

Legg en liten mengde gel, på størrelsen med en ert på tungen. Fordel gelen i munnen med tungen eller med en ren finger 1-2 ganger i døgnet.

Egenskaper

Navn: Flux dry mouth gel

Leverandør: Karo Pharma AS

Varenummer: 876422

Ingredienser

Aqua, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor oil, Xylitol, Menthol, Sodium Fluoride, Potassium Sorbate, Aroma, Methyl Salicylate, Citric Acid

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Flux dry mouth gelFlux dry mouth gel 50 ml
kr 59,00
Skroll til toppen