, , , , , , , ,

Flux dry mouth munnskyll 500 ml

kr 82,00

Flux dry mouth munnskyll er et tannpleieprodukt som er spesielt utviklet for å hjelpe mot tørr munn.

EAN: 05708657221575 Produktnummer: 815541 Kategorier: , , , , , , , , Stikkord: , , , Merkevare:
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 0.16

Munnskyllevann mot tørr munn

Produktinformasjon

Flux dry mouth munnskyll er et tannpleieprodukt som er spesielt utviklet for å hjelpe mot tørr munn. Tørr munn kan være et resultat av medisiner, sykdommer eller aldring, og kan føre til ubehag og økt risiko for karies og tannkjøttbetennelse. Flux dry mouth munnskyll inneholder ingredienser som hjelper til å øke spyttproduksjonen og gjenopprette den naturlige balansen i munnhulen. Munnskyllen er enkel å bruke, den skal skylles i munnen i 30 sekunder etter tannpuss, og kan brukes flere ganger om dagen. Munnskyllen kan brukes av voksne og barn over 12 år, og kommer i forskjellige smaker som sitron og mint for en frisk pust. Produktet anbefales å bruke etter behov eller som anbefalt av tannlegen.

Flasken er utstyrt med en praktisk doseringspumpe som gjør den enkel å bruke.

Egenskaper

Navn: Flux dry mouth munnskyll 500 ml

Leverandør: Karo Pharma AS

Varenummer: 815541

Ingredienser

Aqua, Glycerin, Sorbitol, Xylitol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Maltodextrin, Chamollia Recutita Flower extract , Hydroxyethylcellulose , Sodium fluoride , Citric acid, Potassium sorbate

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Flux dry mouth munnskyllFlux dry mouth munnskyll 500 ml
kr 82,00
Skroll til toppen