, , , , , , ,

Flux fluorskyll 0,2% mild mint 500 ml

kr 89,00 ink. mva.

Flux Fluorskyll 0,2% Mild Mint er en profesjonell tannpleie løsning som brukes for å beskytte tennene mot karies og forbedre tannhelsen

EAN: 07350087735405 Produktnr: 916511 Kategorier: , , , , , , , Stikkord: , , , Merkevare:
Sikker betaling

Pris pr. ml: kr 0,18

Munnskyll med fluor

Produktinformasjon

Flux Fluorskyll 0,2% Mild Mint er en profesjonell tannpleie løsning som brukes for å beskytte tennene mot karies og forbedre tannhelsen. Den inneholder 0,2% natriumfluorid, en aktiv ingrediens som hjelper til å bygge opp emaljen og redusere risikoen for hull i tennene. Fluorskyllen har også en mild og frisk smak av mint, som gir en god opplevelse under bruk.

Løsningen er lett å bruke, bare skylle munnen med 10 ml av løsningen i 1 minutt etter tannpuss og spyling. Det er anbefalt å bruke Fluorskyllen 1-2 ganger daglig for å oppnå best resultat.

Flux Fluorskyll 0,2% Mild Mint er en klinisk testet løsning som er utviklet i samarbeid med tannleger for å gi deg den beste tannpleie opplevelsen. Det er ikke-skadelig for tennene dine, og kan brukes av personer i alle aldre. Prøv denne fluorskyllen for å oppleve en mer glansfull og sunnere tannemalje!

Produktet beskytter ekstra mot ising i tennene. Passer spesielt for personer som lett utvikler hull i tennene, hyppig inntar syrlig drikke eller er munntørre.

Inneholder ikke alkohol. Brukes av voksne og barn over 12 år.

Egenskaper

Navn: Flux fluorskyll 0,2% mild mint 500 ml

Leverandør: Karo Pharma AS

Varenummer: 916511

Ingredienser

Aqua, Glycerin, xylitol, PEG-40 hydrogenated castor oil, Aroma, Potassium Sorbate, Sodium Fluoride, Citric acid, Sodium Saccharin

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Flux FluorskyllFlux fluorskyll 0,2% mild mint 500 ml
kr 89,00 ink. mva.
Skroll til toppen