, , , , , , ,

Flux fluorskyll 0,2% strong mint 500ml

kr 79,00

Flux fluorskyll er et profesjonelt tannpleieprodukt som brukes til å rense og beskytte tennene mot plakk og karies.

EAN: 05708657221766 Produktnummer: 801456 Kategorier: , , , , , , , Stikkord: , , Merkevare:
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml kr: 0,16

Munnskyllevann med fluor og smak av strong mint

Produktinformasjon

Flux fluorskyll er et profesjonelt tannpleieprodukt som brukes til å rense og beskytte tennene mot plakk og karies. Produktet inneholder fluorsalter som bidrar til å øke emaljens motstand mot syreangrep og hjelper til å redusere risikoen for hull i tennene. Flux fluorskyll er enkel å bruke, det skal skylles i 30 sekunder etter tannpuss, for best resultat. Flux fluorskyll er tilgjengelig i flere forskjellige smaker, som mint, appelsin og ananas, for en frisk pust. Produktet kan brukes av både voksne og barn over 12 år, og anbefales å brukes etter hvert tannpuss, og spesielt etter inntak av sukkerholdig mat og drikke.

Flux Fluorskyll 0,2% NaF strong mint inneholder 0,2% natriumfluorid (2 mg/ml = 910 ppm F). Munnskyllevannet styrker tennene ved regelmessig bruk, og forebygger karies og hull i tennene. Samtidig som den gir deg en god og frisk pust. Flasken har en praktisk doseringspumpe slik at man enkelt får en perfekt dose hver gang.

Med smaken av strong mint.

Produktet inneholder ikke alkohol.

Anbefalt bruk

Skyll munnen med 10 ml fluorskyll i cirka ett minutt, 1-2 ganger om dagen etter tannpuss eller etter anbefaling fra tannhelsepersonell. For voksne og barn over 12 år.

Egenskaper

Navn: Flux fluorskyll 0,2% strong mint

Leverandør: Karo Pharma AS

Varenummer: 801456

Ingredienser

Aqua, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor oil, Xylitol, Menthol, Sodium Fluoride, Potassium Sorbate, Aroma, Methyl Salicylate, Citric Acid

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Flux fluorskyllFlux fluorskyll 0,2% strong mint 500ml
kr 79,00
Skroll til toppen