-21%
,

Frukt & Fiber tabletter 30stk

kr 189,00

Frukt & Fiber Tabletter er en naturlig og skånsom løsning for å opprettholde en sunn mage og god fordøyelse.

EAN: 05411386886297 Produktnr: 923037 Kategorier: , Stikkord:
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 7.97

Opprettholder tarmbalansen

Produktinformasjon

Frukt & Fiber Tabletter er en naturlig og skånsom løsning for å opprettholde en sunn mage og god fordøyelse. Disse tablettene inneholder en balansert blanding av fiber og fruktekstrakter som bidrar til å regulere fordøyelsen og fremme en jevnere tarmfunksjon.

Fordeler med Frukt & Fiber 

1. Naturlig fordøyelsesstøtte: Tablettene gir naturlig støtte til fordøyelsessystemet og hjelper til med å fremme en sunn og jevn tarmfunksjon.

2. Rik på fiber: Tablettene er rike på fiber, som er essensielt for å opprettholde en sunn tarm og fremme regelmessig avføring.

3. Skånsom og mild: Den balanserte formelen gjør Frukt & Fiber Tabletter skånsomme og milde mot magen, og de kan brukes daglig uten å forårsake ubehag.

4. Bedre fordøyelse: Ved jevnlig bruk av disse tablettene kan du oppleve bedre fordøyelse og redusert risiko for forstoppelse.

5. Enkel å ta: Tablettene er enkle å ta med vann, og de kan tas på ethvert tidspunkt som passer for deg.

Bruksområder:

Frukt & Fiber Tabletter er ideelle for alle som ønsker å opprettholde en sunn og jevn fordøyelse. De kan være spesielt nyttige for personer som opplever fordøyelsesproblemer som forstoppelse eller ujevn tarmfunksjon.

Egenskaper

Navn: Frukt & Fiber tabletter 30stk

Leverandør: Midsona Norge AS

Varenummer: 923037

Ingredienser

Tørket ekstrakt fra rabarbra (Rheum palmatum L./Rheum officinale Baill.); fortykningsmidler: mikrokrystallinsk cellulose; tørket ekstrakt fra tamarind (Tamarindus indica L.), fikenpulver (Ficus carica L., maisstivelse, solsikkelecitin), acasie fiber (Acacia senegal L.), maltodekstrin; overflatebehandlingsmidler: hydroksypropylmetylcellulose, hydroksypropylcellulose, titandioksid; fargestoff: antocyaner; antiklumpemidler: talkum, silisiumdioksid, magnesiumsalter av fettsyrer.

Handlekurv
Frukt & Fiber TabletterFrukt & Fiber tabletter 30stk
kr 189,00
Skroll til toppen