, ,

Jobst kompresjonsstrømper casual pattern K1 blå S

kr 399,00

Få komfort og støtte hele dagen med Jobst Kompresjonsstrømper Casual Pattern K1 Blå.

EAN: 4042809629194 Produktnummer: 988024 Kategorier: , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Produktinformasjon

Få komfort og støtte hele dagen med Jobst Kompresjonsstrømper Casual Pattern K1 Blå. Disse stilige og funksjonelle strømpene er ideelle for hverdagsbruk og gir mild kompresjon som hjelper til med å redusere hevelse og smerte i bena.

Støtte og komfort

Opplev enestående støtte og komfort med Jobst Kompresjonsstrømper Casual Pattern K1 Blå. Laget med en spesiell strikketeknikk og myke materialer, gir disse strømpene et jevnt trykk som stimulerer blodsirkulasjonen i bena. Resultatet er mindre hevelse og smerte, og økt komfort i hverdagen. Uansett om du står eller sitter hele dagen, vil disse strømpene gi deg den støtten du trenger for å holde bena friske og energiske.

Stil og mote

Ikke bare gir Jobst Kompresjonsstrømper Casual Pattern K1 Blå enestående støtte og komfort, men de er også stilige og motebevisste. Med et unikt mønster og en attraktiv blå farge, kan du føle deg bra og se bra ut samtidig. Bruk dem med dine favorittsko eller antrekk for å legge til et snev av personlig stil og få en selvtillits-boost.

Allsidighet og holdbarhet

Jobst Kompresjonsstrømper Casual Pattern K1 Blå er ikke bare perfekte for hverdagsbruk, men de er også allsidige og holdbare. De kan brukes av alle, uansett om du lider av milde smerter og hevelse i bena eller ønsker å forhindre det. Og med slitesterke materialer som tåler daglig slitasje, vil disse strømpene vare lenge og gi deg god verdi for pengene.

Egenskaper

Navn: Jobst kompresjonsstrømper casual pattern K1 blå S

Leverandør: Essity Norway AS

Varenummer: 988024

Ingredienser

Handlekurv
Jobst kompresjonsstrømper casual pattern K1 blå SJobst kompresjonsstrømper casual pattern K1 blå S
kr 399,00
Skroll til toppen