-43%
, , , , ,

Jordan Clinic dobbelspissede tannstikkere 100 stk

Opprinnelig pris var: kr 69,00.Nåværende pris er: kr 39,00.

Jordan Clinic dobbelspissede tannstikkere er en praktisk og effektiv løsning for å opprettholde god munnhygiene.

EAN: 07038513909216 Produktnummer: 913356 Kategorier: , , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 0.69

Tannstikkere

Produktinformasjon

Jordan Clinic dobbelspissede tannstikkere er en praktisk og effektiv løsning for å opprettholde god munnhygiene. Disse tannstikkerne er spesielt designet med to forskjellige ender, en tynn ende og en litt tykkere ende, for å tilfredsstille ulike behov for rengjøring mellom tennene.

Fordeler med Jordan Clinic dobbelspissede tannstikkere 

1. Effektiv rengjøring: De dobbelspissede tannstikkerne gjør det enkelt å komme til mellom tennene og fjerne matrester, plakk og bakterier som tannbørsten kanskje ikke når.

2. Skånsom mot tannkjøttet: Tannstikkerne er skånsomme mot tannkjøttet, slik at du kan rengjøre mellom tennene uten å irritere eller skade tannkjøttet.

3. Praktisk størrelse: De leveres i en praktisk pakke med 100 stk, slik at du alltid har en tannstikke tilgjengelig når du trenger det.

4. Hygienisk: Tannstikkerne er laget av kvalitetsmaterialer og er engangsprodukter, noe som sikrer god hygiene og unngår risikoen for krysskontaminering.

5. Enkel å bruke: Tannstikkerne er enkle å bruke, og den dobbelsidige utformingen gjør det enkelt å tilpasse bruken etter dine behov.

Bruksområder:

Jordan Clinic dobbelspissede tannstikkere er ideelle for alle som ønsker å opprettholde god munnhygiene. De er spesielt nyttige for å rengjøre mellom tennene der tannbørsten ikke når, og de kan bidra til å forebygge tannkjøttsykdommer og karies.

Egenskaper

Navn: Jordan Clinic dobbelspissede tannstikkere 100 stk

Leverandør: Orkla Health Norge

Varenummer: 913356

Ingredienser

Handlekurv
Jordan Clinic dobbelspissede tannstikkere 100 stkJordan Clinic dobbelspissede tannstikkere 100 stk
Opprinnelig pris var: kr 69,00.Nåværende pris er: kr 39,00.
Skroll til toppen