, , , , ,

Jordan clinic easy clean floss refill 20 stk

kr 44,00

Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 2.2

Tanntråd

Produktinformasjon

Jordan Clinic Easy Clean Floss Refill er et produkt som er ment for å hjelpe deg å holde tennene dine rene og sunne. Det er en refill til Jordan Clinic Easy Clean Floss Tandtrådholder, som gjør det enkelt å bruke tanntråden din.

Floss Refill pakken inneholder 4 refill, og hver refil gir deg ca 40 meter med tannråd. Tannråden er laget av sterk og slitesterk nylon, og er designet for å fjerne plakk og matrester fra tannemellomrommene og dermed redusere risikoen for karies og tannkjøttbetennelse.

Flossen er ment å brukes i sammen med vanlig tannpuss og tannbørsting, og anbefalt bruk er å bruke den minst 1 gang per dag for å oppnå best resultat.

Det er viktig å merke seg at det anbefales å rådføre seg med tannlegen før bruk av tanntråd, spesielt hvis du har en tann- eller kjeverelatert sykdom eller har fått proteser eller andre orale helseproblemer.

Egenskaper

Navn: Jordan clinic easy clean floss refill 20 stk

Leverandør: Lilleborg Ello

Varenummer: 944126

Ingredienser

Ikke oppgitt.

 

Herreapoteket er et norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

 

Handlekurv
Jordan clinic easy clean floss refill 20 stk
kr 44,00
Skroll til toppen