, , , , ,

La Roche-Posay Cicaplast Lips 7,5 ml

kr 79,00 ink. mva.

La Roche-Posay Cicaplast Lips er en pleiende og beskyttende leppebalsam som er spesielt utviklet for å reparere tørre og sprukne lepper.

EAN: 00000030106659 Produktnr: 852570 Kategorier: , , , , , Stikkord: , , , , , Merkevare:
Sikker betaling

Pris pr. ml: kr. 10.53

Reparerende leppebalm til tørre og sprukne lepper

Produktinformasjon

La Roche-Posay Cicaplast Lips er en pleiende og beskyttende leppebalsam som er spesielt utviklet for å reparere tørre og sprukne lepper. Denne leppebalsamen er ideell for personer som ønsker å gi leppene sine optimal hydrering og næring.

Cicaplast Lips har en unik formel som kombinerer effektive ingredienser for å gi intensiv pleie til leppene. Den inneholder panthenol og sheasmør, som bidrar til å mykgjøre og gjenopprette leppenes naturlige fuktighetsbarriere. Balsamen er også beriket med madecassoside, en reparerende ingrediens som hjelper til med å berolige irritasjon og fremme heling av sprukne lepper.

Den lette og ikke-klebrige konsistensen av Cicaplast Lips gjør den behagelig å påføre. Påfør et jevnt lag av leppebalsamen på tørre eller sprukne lepper etter behov. Den kan brukes alene som en daglig pleie eller som en base under leppestift for ekstra beskyttelse og fuktighet.

La Roche-Posay er kjent for sin ekspertise innen hudpleie, og Cicaplast Lips er dermatologisk testet for å sikre effektivitet og toleranse. Den er egnet for personer med tørre og sprukne lepper, inkludert de med sensitiv hud.

Gjenopprett leppenes mykhet og smidighet med La Roche-Posay Cicaplast Lips. Opplev den reparative og beskyttende effekten av denne leppebalsamen, og få tilbake sunne og velpleide lepper. Nyt en behagelig og hydrert følelse hele dagen lang.

Leppepomaden er nikkeltestet og allergitestet. Uten parfyme. Uten parabener.

Egenskaper

Navn: La Roche-Posay Cicaplast Lips 7,5 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 852570

Ingredienser

caprylic/capric triglyceride, ppg-5 pentaerythrityl ether, peg-5 pentaerythrityl ether, butyrospermum parkii butter / shea butter, cera alba / beeswax, panthenol, hydrogenated vegetable oil, ethylhexyl palmitate, silica silylate, polybutene, glycine soja / soybean sterols, aqua / water, sodium saccharin, myristyl malate phosphonic acid, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
La Roche-Posay Cicaplast LipsLa Roche-Posay Cicaplast Lips 7,5 ml
kr 79,00 ink. mva.
Skroll til toppen