-33%
, , , , , ,

La Roche-Posay Effaclar 3-i-1 Rens 200 ml

Opprinnelig pris var: kr 304,00.Nåværende pris er: kr 204,00.

La Roche-Posay Effaclar 3-i-1 Rens er en multifunksjonell ansiktsrens, designet for å fjerne urenheter og overflødig olje, samtidig som den eksfolierer og beroliger huden.

EAN: 5703147603060 Produktnummer: 830120 Kategorier: , , , , , , Stikkord: , , , , Merkevare:
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 0.85

Produktinformasjon

Effektivt rensevann for ansikt

La Roche-Posay Effaclar Micellar Water ULTRA er et høyeffektivt rensevann utviklet spesielt for å møte behovene til fet hud. Dette milde, men kraftfulle rensevannet fjerner effektivt sminke fra både ansikt og øyne, samtidig som det skånsomt renser huden uten å forårsake tørrhet.

Hovedfordeler med La Roche-Posay Effaclar 3-i-1 Rens

  • Effektiv Sminkefjerner: Renser dypt og fjerner sminke effektivt, selv vannfast sminke, uten å irritere huden eller øynene.
  • Skånsom Rens for Fet Hud: Beriket med rensende sink som bidrar til å redusere blankhet og etterlater huden ren og frisk.
  • Ikke-komedogen: Spesielt formulert for å ikke tilstoppe porene, ideell for hud utsatt for akne.
  • Beroligende Egenskaper: Inneholder La Roche-Posay termalsk kildevann, kjent for sine beroligende og friskgjørende egenskaper.
  • Mild og Hydrerende: Virker ikke uttørkende på huden, og er dermed velegnet for daglig bruk.

Bruksanvisning

Påfør La Roche-Posay Effaclar Micellar Water ULTRA på en bomullspad og rens ansiktet samt øyeområdet. Det er ikke nødvendig å skylle av. Bruk morgen og kveld for best resultat. Følg opp med din vanlige hudpleierutine.

Velegnet for..

personer med fet hud som ønsker en grundig, men skånsom rens. Effaclar Micellar Water ULTRA er også velegnet for de som leter etter et produkt som både renser huden dypt og fjerner sminke effektivt, uten å forstyrre hudens naturlige balanse.

Opplev en følelse av renhet og fornyelse med La Roche-Posay Effaclar Micellar Water ULTRA, en essensiell del av din daglige hudpleie for å opprettholde en sunn og frisk hud.

Egenskaper

Navn: La Roche-Posay Effaclar 3-i-1 Rens 200 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 830120

Ingredienser

aqua/ water, peg-7 caprylic/capric glycerides, poloxamer 124, poloxamer 184, peg-6 caprylic/capric glycerides, glycerin, polysorbate 80, zinc pca, sodium hydroxide, disodium edta, bht, myrtrimonium bromide, parfum / fragrance

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
La Roche-Posay Effaclar 3-i-1 RensLa Roche-Posay Effaclar 3-i-1 Rens 200 ml
Opprinnelig pris var: kr 304,00.Nåværende pris er: kr 204,00.
Skroll til toppen