, , , , , ,

La Roche-Posay Effaclar Concentrat Serum 30 ml

kr 444,00

La Roche-Posay Effaclar Concentrat Serum er et konsentrert serum som er designet for å hjelpe til å redusere synligheten av urenheter og kviser.

EAN: 3337875722827 Produktnummer: 990706 Kategorier: , , , , , , Stikkord: , , , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 14.80

Produktinformasjon

Eksfolierende serum for fet og uren hud

La Roche-Posay Effaclar Ultra Concentré Serum er et kraftfullt serum utviklet for effektivt å bekjempe urenheter, jevne ut hudtonen og redusere synligheten av porer og merker på fet og uren hud. Dette serumet kombinerer en unik blanding av syrer med niacinamid for å forbedre hudens tekstur og utseende.

Hovedfordeler La Roche-Posay Effaclar Concentrat Serum

  • Kraftfull Eksfoliering: Inneholder LHA, salisylsyre og glykolsyre for å eksfoliere huden, fjerne døde hudceller og rense tilstoppede porer.
  • Jevner ut Hudtonen: Glykolsyre hjelper til med å lysne huden og gir en mer jevn hudtone.
  • Reduserer Porer og Merker: Niacinamid bidrar til å minimere synligheten av porer og urenhetsmerker, og gir en klarere hudoverflate.
  • Langvarig Matteffekt: Huden føles frisk og mattes ned i opptil 4 timer, perfekt for de med fet hudtype.
  • Fuktighetsgivende: Tilfører huden nødvendig fuktighet uten å tette porene.

Bruksanvisning

Påfør La Roche-Posay Effaclar Ultra Concentré Serum på renset hud hver morgen og/eller kveld. Påfør forsiktig et tynt lag over hele ansiktet og unngå øyeområdet. Vent noen minutter før du påfører en ansiktskrem tilpasset uren hud. Serumet inneholder parfyme og er formulert for å være skånsom mot sensitiv hud.

La Roche-Posays Ekspertise

Effaclar-serien fra La Roche-Posay er spesielt utviklet for å adressere behovene til fet og uren hud, ved hjelp av avansert forskning og høypresterende ingredienser. Effaclar Ultra Concentré Serum er et resultat av denne ekspertisen, og tilbyr en målrettet løsning for de som ønsker å bekjempe urenheter og oppnå en mer balansert og jevn hud.

Gjør Effaclar Concentrat Serum til en del av din daglige hudpleierutine i dag, og opplev forskjellen. La verden se den sunne og selvsikre mannen du er.

Egenskaper

Navn: La Roche-Posay Effaclar Concentrat Serum 30 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 990706

Ingredienser

Aqua/Water, Alcohol Denat, Propanediol, Glycolic Acid, Niacinamide, Dimethyl Isosorbide, Pentylene Glycol, Salicylic Acid, Sodium Hydroxide, PEG-60 Hydrogenated Castoroil, Hydroxyethylpiperazine Ethane Sulfonic Acid, Citric Acid, PEG-30 Glycertl Cocoate, Capryloyl Salicylic Acid, Biosaccharide Gum-1, Maltodextrin, Phytic Acid, Polyquaternium-10, Parfum/Fragrance.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
La Roche-Posay Effaclar Concentrat Serum 30 mlLa Roche-Posay Effaclar Concentrat Serum 30 ml
kr 444,00
Skroll til toppen