-38%
, , , , ,

La Roche-Posay Effaclar H Iso-Biome Rensekrem 200 ml

kr 169,00

La Roche-Posay Effaclar H Iso-Biome Cleansing Cream er en mild og skånsom ansiktsrens som er spesielt utviklet for å rense huden uten å forstyrre hudens mikrobiom

Sikker betaling

Pris pr. ml: kr. 1.37

Skånsom og effektiv ansiktsrens

Produktinformasjon

La Roche-Posay Effaclar H Iso-Biome Rensekrem er en mild og skånsom ansiktsrens som er spesielt utviklet for å rense huden uten å forstyrre hudens mikrobiom. Denne unike formuleringen kombinerer prebiotika og niacinamid for å berolige, fukte og styrke hudens barriere. Kan brukes av hud som er under medisinsk behandling.

Innhold og bruk

  • Mild og skånsom rens: La Roche-Posay Effaclar H Iso-Biome Cleansing Cream inneholder en mild og skånsom formel som renser huden uten å tørke den ut eller forstyrre hudens naturlige mikrobiom.
  • Prebiotika: Prebiotika er inkludert i formuleringen for å hjelpe til med å balansere og opprettholde hudens naturlige bakterieflora, noe som kan bidra til å forebygge urenheter og sensitivitet i huden.
  • Niacinamid: Niacinamid er en kraftig antioksidant som kan bidra til å redusere synligheten av porer og urenheter, og samtidig beskytte huden mot skadelige miljøpåvirkninger.

Fordeler med La Roche-Posay Effaclar H Iso-Biome Cleansing Cream

  • Skånsom og effektiv: La Roche-Posay Effaclar H Iso-Biome Cleansing Cream er en mild og skånsom ansiktsrens som samtidig er effektiv på å fjerne urenheter og smuss fra huden.
  • Balanserer hudens mikrobiom: Prebiotikaen i formuleringen hjelper til med å balansere og opprettholde hudens naturlige bakterieflora, noe som kan forebygge urenheter og sensitivitet i huden.
  • Reduserer synligheten av porer: Niacinamid bidrar til å redusere synligheten av porer og urenheter, og beskytter samtidig huden mot miljøpåvirkninger.

Egenskaper

Navn: La Roche-Posay Effaclar H Iso-Biome Cleansing Cream 200 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 881952

Ingredienser

Aqua / Water, Glycerin, Sodium Laureth Sulfate, Peg-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Coco-Betaine, Polysorbate 20, Citric Acid, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Niacinamide, Bixa Orellana Seed Extract, Butyrospermum Parkii Butter / Shea Butter, Cocamide Mea, Glycol Distearate, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Mannose, Disodium Edta, Vitreoscilla Ferment, Maltodextrin, Polyquaternium-11, Acrylates Copolymer, Sodium Benzoate, Parfum / Fragrance (F.I.L. B275135/1).

Handlekurv
La Roche-Posay Effaclar H Iso-Biome Cleansing CreamLa Roche-Posay Effaclar H Iso-Biome Rensekrem 200 ml
kr 169,00
Skroll til toppen