-22%
, , , , , ,

La Roche-Posay Effaclar K+ 40 ml

kr 164,00 ink. mva.

La Roche-Posay Effaclar K er en ansiktskrem som er designet for å bekjempe urenheter og redusere porene.

Sikker betaling

Pris pr. ml: kr. 4.60

La Roche-Posay Effaclar K fet/uren hud er en talgoppløsende fuktighetskrem

Produktinformasjon

La Roche-Posay Effaclar K er en ansiktskrem som er designet for å bekjempe urenheter og redusere porene. Den inneholder en unik kombinasjon av ingredienser som hjelper til å redusere talgproduksjonen, fjerne døde hudceller og bekjempe bakterier. Kremen er spesielt egnet for fet og uren hud. Inneholder kombinasjon av LHA og komplekset [E-VITAMIN KARNOSIN AIRLICIUM ™].

Kremen kan brukes av voksne og anbefales å bruke daglig etter rengjøring av huden. Det kan også brukes i kombinasjon med andre La Roche-Posay produkter for å oppnå best mulig resultat. Kremen er paraben- og parfymefri og passer for alle hudtyper. For å bruke den, anbefales det å påføre et jevnt lag på ansiktet og massere det inn i huden med sirkulære bevegelser. Det er viktig å beskytte huden mot solen etter påføring av kremen, da det kan øke hudens følsomhet for solen.

Egenskaper

Navn: La Roche-Posay Effaclar K 40 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 864832

Ingredienser

Aqua/water, propylene glycol, octyldodecanol, dimethicone, peg-100 stearate, glyceryl stearate, salicylic acid, ammonium polyacryldimethyltauramide / ammonium polyacryloyldimethyl taurate, zinc pca, sarcosine, sodium hydroxide, silica, silica silylate, perlite, carnosine, disodium edta, capryloyl salicylic acid, xanthan gum, pentylene glycol, acrylates copolymer, cetyl alcohol, butylene glycol, tocopherol, parfum/fragrance.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
La Roche-Posay Effaclar K+ 40 ml
kr 164,00 ink. mva.
Skroll til toppen