-33%
, , , , , ,

La Roche-Posay Effaclar Purifying Foaming Gel 200 ml

kr 139,00 ink. mva.

La Roche-Posay Effaclar Purifying Foaming Gel renser huden i dydben og regulerer talgproduksjonen.

Sikker betaling

Pris pr. ml: kr. 1.05

Rensegelé til fet/uren hud som regulerer talgproduksjonen.

Produktinformasjon

La Roche-Posay Effaclar Purifying Foaming Gel er en skånsom og effektiv rensende gel spesielt utviklet for å takle problemhud. Denne skummende gelen er ideell for personer som ønsker å oppnå en ren og frisk hudoverflate uten å tørke ut eller irritere huden.

Den unike formelen til Effaclar Purifying Foaming Gel inneholder salisylsyre, som hjelper til med å bekjempe bakterier og eksfoliere huden forsiktig. Dette bidrar til å redusere overflødig olje, urenheter og forhindre dannelse av kviser og hudormer. Gelen er også beriket med termalsk kildevann fra La Roche-Posay, kjent for sine beroligende og antioksidantegenskaper. Denne kombinasjonen av ingredienser renser huden i dybden og bidrar til å redusere betennelser.

Effaclar Purifying Foaming Gel er enkel å bruke. Påfør en liten mengde gel i håndflaten og masser den forsiktig inn i fuktig hud. Skum opp gelen og la den virke i noen sekunder før du skyller grundig med vann. Unngå direkte kontakt med øynene, og skyll umiddelbart med vann hvis produktet kommer i øynene.

Etter bruk vil du oppleve en ren og oppfrisket hudoverflate uten å føle deg stram eller tørr. Produktet er egnet for daglig bruk, morgen og kveld, for å opprettholde en jevn og balansert hudtilstand.

La Roche-Posay er et anerkjent merke innen hudpleie, og Effaclar Purifying Foaming Gel er dermatologisk testet for å sikre effektivitet og toleranse. Produktet er egnet for personer med kombinert til fet hud og er også egnet for personer med sensitiv hud.

Få en ren og frisk hudoverflate med La Roche-Posay Effaclar Purifying Foaming Gel. Legg den til i din daglige hudpleierutine for å oppnå en balansert og strålende hud.

Produktet er en mild rensegel med hudnøytral pH.

Velegnet til uren og fet hud. Dermatologisk testet og med parfyme.

Egenskaper

Navn: La Roche-Posay Effaclar Purifying Foaming Gel 200 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 864548

Ingredienser

AQUA / WATER SODIUM LAURETH SULFATE PEG-8 COCO-BETAINE HEXYLENE GLYCOL SODIUM CHLORIDE PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE ZINC PCA SODIUM HYDROXIDE CITRIC ACID SODIUM BENZOATE PHENOXYETHANOL CAPRYLYL GLYCOL PARFUM / FRAGRANCE

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
La Roche-Posay Effaclar Purifying Foaming GelLa Roche-Posay Effaclar Purifying Foaming Gel 200 ml
kr 139,00 ink. mva.
Skroll til toppen