-39%
, , , ,

La Roche-Posay Hydraphase Intense Øyegele 15ml

kr 219,00

La Roche-Posay Hydraphase Intense Eyes er en gelkrem som øyeblikkelig gir fukt til området rundt øynene, som glatter ut huden og reduserer mørke ringer og poser under øynene.

EAN: 3337872412646 Produktnummer: 868437 Kategorier: , , , , Merkevare:
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 15.27

Produktinformasjon

Fuktighetsgivende øyekrem som reduserer mørke ringer og poser

La Roche-Posay Hydraphase Intense Eyes er en spesialutviklet øyekrem designet for å gi intens fuktighet til det følsomme området rundt øynene, samtidig som den bidrar til å redusere synligheten av mørke ringer og poser. Denne øyekremen kombinerer La Roche-Posays ekspertise innen hudpleie med avanserte ingredienser for å gi en synlig forbedring.

Hovedfordeler med La Roche-Posay Hydraphase Intense Øyegele

  • Umiddelbar Hydrering: Tilfører øyeblikkelig fuktighet og holder den låst i huden over lang tid, takket være unik cellebindingsteknologi.
  • Reduserer Mørke Ringer og Poser: Inneholder koffein som stimulerer mikrosirkulasjonen, hjelper med å redusere væskeansamlinger og minimerer utseendet på mørke ringer og poser under øynene.
  • Lett og Frisk Konsistens: Lett og ikke-fet konsistens som raskt absorberes, og etterlater huden frisk og behagelig.
  • Parfymefri: Ideell for følsomme øyne og for de som foretrekker hudpleieprodukter uten parfyme.

Bruksanvisning

Påfør en liten mengde La Roche-Posay Hydraphase Intense Eyes øyekrem forsiktig rundt øyepartiet morgen og kveld. Klapp kremen forsiktig inn med fingertuppene for å fremme absorpsjon og stimulere blodsirkulasjonen uten å dra i den delikate huden.

La Roche-Posays Ekspertise

Med en forpliktelse til å utvikle hudpleieprodukter som tilbyr både effektivitet og sikkerhet, benytter La Roche-Posay sin dermatologiske ekspertise for å skape løsninger som møter de spesifikke behovene til alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Hydraphase Intense Eyes Øyekrem representerer denne forpliktelsen ved å tilby en høykvalitets løsning for de som søker å redusere tegn på tretthet rundt øynene.

Forny og oppfrisk ditt blikk med La Roche-Posay Hydraphase Intense Eyes Øyekrem, og opplev hvordan den umiddelbart hydrerer og gradvis reduserer mørke ringer og poser for et mer våkent og ungdommelig utseende.

Egenskaper

Navn: La Roche-Posay Hydraphase Intense øyegele 15ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 868437

Ingredienser

Aqua/Water, Glycerin, Carbomer, Glycine Soja Protein/Soybean Protein, Caffeine, Isohexadecane, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide, Disodium Edta, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Caprylyl Glycol, Polysorbate 80, Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

 

Handlekurv
La Roche-Posay Hydraphase Intense øyegele 15mlLa Roche-Posay Hydraphase Intense Øyegele 15ml
kr 219,00
Skroll til toppen