-13%
, , , , , , , , ,

La Roche-Posay Hydraphase intense serum 30 ml

kr 259,00 ink. mva.

La Roche-Posay Hydraphase Intense Serum er et fuktighetsgivende serum designet for å gi intens fuktighet til dehydrert og tørr hud.

Sikker betaling

Pris pr. ml: kr. 9.67

Intensivt fuktserum til tørr og sensitiv hud

Produktinformasjon

La Roche-Posay Hydraphase Intense Serum er et fuktighetsgivende serum designet for å gi intens fuktighet til dehydrert og tørr hud. Det inneholder hyaluronsyre, som er en kraftig humektant som kan binde opp til 1000 ganger sin egen vekt i fuktighet, samt en unik teknologi kalt Aquaphyline som hjelper til å øke hudens evne til å beholde fuktigheten.

Dette serumet hjelper til å redusere synligheten av fine linjer og rynker, samt å gi huden en jevnere og mer hydrert utseende. Det er lett å påføre og gir en frisk følelse uten å føles tung på huden. Det passer for alle hudtyper, spesielt for personer med dehydrert hud.

Mildt parfymert. Toleransetestet på sensitiv hud.

Egenskaper

Navn: La Roche-Posay Hydraphase intense serum 30 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 967396

Ingredienser

Aqua / Water, Butylene Glycol, Alcohol Denat., Glycerin, Bis-Peg-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Paraffinum Liquidum / Mineral Oil, Carbomer, Sodium Hydroxide, Arginine Pca, Serine, Ascorbyl Glucoside, Ammonium Polyacryldimethyltauramide / Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Parfum / Fragrance (F.I.L. B49041/1).

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
La Roche-Posay Hydraphase intense serumLa Roche-Posay Hydraphase intense serum 30 ml
kr 259,00 ink. mva.
Skroll til toppen