-31%
, , , , , , , , ,

La Roche-Posay Kerium DS krem 40 ml

kr 109,00 ink. mva.

La Roche-Posay Kerium DS krem er en stabiliserende og beroligende krem til ansikt/bryst med 5% termalsk Dermobiotic som lett kan bekjempe Seborèisk eksem.

Sikker betaling

Pris pr. ml: kr. 3.98

Krem til ansikt/bryst som bekjemper Seborèisk eksem

Produktinformasjon

La Roche-Posay Kerium DS Krem er en spesialisert og intensiv krem som er utviklet for å behandle skjellende og irritert hud. Denne kremen er ideell for personer som opplever hudtilstander som seborréisk dermatitt, psoriasis og eksem.

Kerium DS Krem har en avansert formel som kombinerer aktive ingredienser for å målrette og lindre problemene forbundet med skjellende og irritert hud. Den inneholder mikroeksfolierende LHA (lipohydroksysyre), som hjelper til med å regulere hudens cellefornyelse og redusere avskalling. Kremen er også beriket med piroktonolamin, en ingrediens som bidrar til å berolige og redusere kløe i huden.

Den lette og ikke-fettende konsistensen av Kerium DS Krem gjør den enkel å påføre og absorberes raskt i huden. Kremen kan brukes på berørte områder i ansiktet eller på kroppen, avhengig av behov. Påfør et jevnt lag av kremen og masser forsiktig inn til den er absorbert. Bruk kremen regelmessig for å oppnå best mulig resultat.

La Roche-Posay er kjent for sin ekspertise innen hudpleie, og Kerium DS Krem er dermatologisk testet for å sikre effektivitet og toleranse. Den er egnet for personer med skjellende, irritert og sensitiv hud.

La Roche-Posay Kerium DS krem er en stabiliserende og beroligende krem til ansikt/bryst med 5% termalsk Dermobiotic som lett kan bekjempe Seborèisk eksem.

Hypoallergen.

Egenskaper

Navn: La Roche-Posay Kerium DS krem 40 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 842511

Ingredienser

AQUA/WATER, ISONONYL ISONONANOATE, GLYCERIN, DIMETHICONE, AMMONIUM POLYACRYLDIMETHYLTAURAMIDE/AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, MYRISTYL MYRISTATE, STEARIC ACID, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, ZINC PCA, GLYCERYL STEARATE SE, SODIUM HYDROXIDE, PALMITIC ACID, DISODIUM EDTA, CAPRYLOYL GLYCINE, VITREOSCILLA FERMENT, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, ACRYLATES COPOLYMER, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, PIROCTONE OLAMINE, PARFUM/FRAGRANCE.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
La Roche-Posay Kerium DS KremLa Roche-Posay Kerium DS krem 40 ml
kr 109,00 ink. mva.
Skroll til toppen