-25%
, , , , , ,

La Roche-Posay Lipikar Lait Uten Parfyme 400 ml

kr 224,00

La Roche-Posay Lipikar Lait er en pleiende og god bodylotion, som egner seg godt for normal til tørr hud.

Sikker betaling

Pris pr. ml: kr. 0.75

Bodylotion til tørr hud uten parfyme

Produktinformasjon

La Roche-Posay Lipikar Lait Uten Parfyme er en mild og fuktighetsgivende kroppsmelk spesielt utviklet for å pleie og berolige tørr og sensitiv hud. Denne kroppsmelken er ideell for personer som ønsker å gi næring og fuktighet til hele kroppen uten å irritere eller forårsake ubehag.

Lipikar Lait Uten Parfyme har en skånsom formel. Disse ingrediensene bidrar til å gi langvarig fuktighet til huden og gjenopprette dens naturlige beskyttelsesbarriere. Melken er spesielt utviklet for sensitiv hud og er fri for parfyme, parabener og fargestoffer. Den er også egnet for spedbarn, barn og voksne.

Den lette og ikke-fettende teksturen av Lipikar Lait Uten Parfyme gjør den enkel å påføre og absorberes raskt i huden. Etter bruk vil du oppleve en umiddelbar følelse av fuktighet og beroligelse. Påfør kroppsmelken daglig på ren og tørr hud, og masser forsiktig inn til den er absorbert.

La Roche-Posay er kjent for sin ekspertise innen hudpleie, og Lipikar Lait Uten Parfyme er dermatologisk testet for å sikre effektivitet og toleranse. Den er egnet for personer med tørr og sensitiv hud, inkludert de med tendens til eksem.

Gi huden din den nødvendige fuktigheten og pleien den fortjener med La Roche-Posay Lipikar Lait Uten Parfyme. Opplev den nærende og beroligende effekten av denne kroppsmelken, og få tilbake en myk, smidig og komfortabel hud over hele kroppen. Nyt en behagelig og hydrert følelse hele dagen lang.

Hypoallergen formel. Testet under dermatologisk og pediatrisk kontroll.

Egenskaper

Navn: La Roche-Posay Lipikar Lait Uten Parfyme 400 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 850406

Ingredienser

Aqua/Water, Butyrospermum Parkii Butter/Shea Butter, Glycerin, Sorbitan Stearate, Paraffinum Liquidum/Mineral Oil, Niacinamide, Brassica Campestris Oleifera Oil/Rapeseed Seed Oil, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Dimethicone, Cera Alba/Beeswax, Sorbitan Tristearate, Carbomer, Sodium Hydroxide, Poloxamer 338, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Disodium EDTA, Sucrose Cocoate, Caprylyl Glycol, Citric Acid, T-Butyl Alcohol, Cetyl Palmitate, BHT, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Chlorhexidine Digluconate.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
La Roche-Posay Lipikar LaitLa Roche-Posay Lipikar Lait Uten Parfyme 400 ml
kr 224,00
Skroll til toppen