-30%
, , , , , , ,

La Roche-Posay Nutritic intense rich 50 ml

kr 209,00

La Roche-Posay Nutritic er en nærende og fuktighetsgivende krem som virker beskyttende og gjenoppretter hudens komfort.

Sikker betaling

Pris pr. ml: kr. 5.98

Beskyttende og nærende fuktighetskrem

Produktinformasjon

La Roche-Posay Nutritic Intense Rich er en kraftig og nærende krem spesielt utviklet for å gi intensiv fuktighet og pleie til tørr hud. Denne rike kremen er ideell for personer som opplever tørrhet, stramhet og ubehag i huden.

Den unike formelen til Nutritic Intense Rich er beriket med lipidkompleks og karitèsmør, som bidrar til å gjenopprette hudens naturlige fuktighetsbarriere og beskytte den mot tørrhet. Kremen inneholder også La Roche-Posay termalsk kildevann, kjent for sine beroligende og antioksidantegenskaper. Denne kombinasjonen av ingredienser gir umiddelbar lindring og langvarig fuktighet til selv den mest tørre og dehydrerte huden.

Nutritic Intense Rich har en rik og kremet tekstur som smelter inn i huden og gir umiddelbar komfort. Den absorberes raskt uten å etterlate en fet eller klissete følelse. Ved regelmessig bruk vil du merke en synlig forbedring i hudens elastisitet, mykhet og glød.

Påfør Nutritic Intense Rich på renset ansikt og hals morgen og/eller kveld. Masser forsiktig inn i huden med oppadgående bevegelser for å fremme bedre absorpsjon. Kremen kan brukes alene eller under sminke som en base for ekstra fuktighet.

La Roche-Posay er et anerkjent merke innen hudpleie, og Nutritic Intense Rich er dermatologisk testet for å sikre effektivitet og toleranse. Produktet er egnet for personer med tørr og svært tørr hud, inkludert de med sensitiv hud.

Gi din tørre hud den fuktigheten den trenger med La Roche-Posay Nutritic Intense Rich. Opplev den revitaliserende og beroligende effekten av denne nærende kremen, og få tilbake en glødende og velpleiet hud.

Egnet til sensitiv, meget tørr og stram hud.

Mildt parfymert.

Egenskaper

Navn: La Roche-Posay Nutritic intense rich 50 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 857859

Ingredienser

Aqua / Water, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Alcohol Denat., Ethylhexyl Palmitate, Dimethicone, Butyrospermum Parkii Butter / Shea Butter, Myristyl Myristate, Niacinamide, Peg-100 Stearate, Glycine Soja Oil / Soybean Oil, Sodium Polyacrylate, Myristyl Malate Phosphonic Acid, Disodium Edta, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Tocopherol, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Phenoxyethanol, Parfum / Fragrance (F.I.L. B158565/1).

Handlekurv
La Roche-Posay NutriticLa Roche-Posay Nutritic intense rich 50 ml
kr 209,00
Skroll til toppen