, , , , ,

La Roche-Posay Toleriane 2-i-1 Skummende Ansiktsgelé 400ml

kr 279,00

Oppdag den unike balansen mellom effektivitet og skånsomhet med La Roche-Posay Toleriane 2-i-1 Skummende Ansiktsgele

EAN: 3337875545822 Produktnummer: 818583 Kategorier: , , , , , Merkevare:
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 0.92

Produktinformasjon

Oppdag den unike balansen mellom effektivitet og skånsomhet med La Roche-Posay Toleriane 2-i-1 Skummende Ansiktsgele. Denne luksuriøse ansiktsrensen er designet for å møte behovene til alle hudtyper, spesielt de med sensitiv hud.

Effektiv og Skånsom Rens med La Roche-Posay Toleriane 2-i-1 Skummende Ansiktsgelé

La Roche-Posay Toleriane ansiktsgele renser huden effektivt uten å forstyrre hudens naturlige balanse og pH-verdi. Den fjerner skånsomt urenheter og overskuddssebum, mens den opprettholder hudens naturlige fuktighetsnivå.

Spesielt Formulert for Sensitiv Hud

Med sin unike formel som inneholder nøye utvalgte ingredienser, er denne ansiktsgeleen ideell for de med sensitiv hud. Den er utviklet for å minimere risikoen for irritasjon, og etterlater huden ren og behagelig uten å tørke den ut.

Skummende Gelekonsistens

Den lette gelekonsistensen transformerer til et rikt skum når den brukes, noe som gjør rensingen til en ren nytelse. Den er enkel å påføre og skyller lett av med vann, og etterlater huden frisk og klar.

Velegnet for Alle Hudtyper

Selv om denne ansiktsgeleen er spesielt velegnet for sensitiv hud, er den formulert for å være effektiv for alle hudtyper. Det gjør den til en allsidig løsning for hele familiens daglige hudpleiebehov.

Bruksanvisning

Fukt ansiktet, påfør geleen og masser forsiktig for å skape skum. Skyll deretter grundig med vann. Denne ansiktsgeleen kan brukes morgen og kveld for en fullstendig ren og frisk følelse.

Opplev den ideelle balansen mellom renhet og skånsomhet med La Roche-Posay Toleriane 2-i-1 Skummende Ansiktsgele. Gi huden din den omsorgen den fortjener med denne skånsomme, men effektive, renseløsningen.

Egenskaper

Navn: La Roche-Posay Toleriane 2-i-1 Skummende Ansiktsgelé 400ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 818583

Ingredienser

AQUA / WATER ● GLYCERIN ● COCO-BETAINE ● PROPANEDIOL ● SODIUM COCOYL GLYCINATE ● PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE ● SODIUM CHLORIDE ● SODIUM HYDROXIDE ● CITRIC ACID ● CERAMIDE NP ● NIACINAMIDE ● DISODIUM EDTA ● CAPRYLOYL GLYCINE ● CAPRYLYL GLYCOL ● ACRYLATES COPOLYMER.

Handlekurv
La Roche-Posay Toleriane 2-i-1 skummende ansiktsgele 400 mlLa Roche-Posay Toleriane 2-i-1 Skummende Ansiktsgelé 400ml
kr 279,00
Skroll til toppen