, , ,

La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Eyes 20 ml

kr 239,00

La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Eyes er en beroligende øyekrem som er spesielt utviklet for å pleie og beskytte den sensitive og allergiske huden rundt øynene.

EAN: 3337875757515 Produktnummer: 841315 Kategorier: , , , Stikkord: , , Merkevare:
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 11.95

Produktinformasjon

Mild øyekrem for sensitiv og intolerant hud

La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Eyes er en spesielt utviklet øyekrem som tilbyr øyeblikkelig og langvarig lindring for sensitiv, intolerant og allergiutsatt hud rundt øynene. Denne lette og beroligende kremen er designet for å adressere og redusere tegn på følsomhet som tørrhet, rødhet og kløe, samtidig som den tilfører huden intensiv fuktighet.

Hovedfordeler med La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Eyes

  • Reduserer Følsomhet: Klinisk bevist å lindre tegn på irritasjon rundt øyekonturen, inkludert tørrhet og kløe.
  • Dyp Hydrering: Tilbyr opptil 48 timers fuktighet, takket være en rik sammensetning av probiotiske fraksjoner, nevrosensin, og La Roche-Posay termisk kildevann.
  • Styrker Hudbarrieren: Hjelper med å forsterke hudens naturlige barrierefunksjon, og gir beskyttelse mot ytre irritanter.
  • Lett Formulering: Den flytende konsistensen absorberes raskt uten å etterlate en fet følelse, ideell for den delikate huden rundt øynene.
  • Sikker for Kontaktlinsebrukere: Kan trygt brukes av de som bærer kontaktlinser, og gir komfort gjennom hele dagen.
  • Hypoallergenisk: Dermatologisk testet for å sikre minimal risiko for hudirritasjon. Uten parfyme for å passe selv de mest sensitive hudtyper.

Bruksanvisning

Påfør La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Eyes forsiktig på ren og tørr hud rundt øynene hver morgen og/eller kveld. Kremen er utviklet for å være mild nok for daglig bruk og kan påføres med lette klappbevegelser for optimal absorpsjon og effekt.

La Roche-Posays Ekspertise

Med sin rike arv og forpliktelse til forskning på sensitiv hud, kombinerer La Roche-Posay avansert vitenskap med termisk kildevann for å utvikle hudpleieprodukter som tilbyr både umiddelbar lindring og langvarige hudhelsefordeler. Toleriane Dermallergo Eyes er ingen unntak, og er et vitnesbyrd om merkets dedikasjon til å forbedre livskvaliteten for de med sensitiv hud.

Gi den følsomme huden rundt øynene den spesielle omsorgen den fortjener med La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Eyes, for en beroliget, hydrert og styrket øyekontur.

Egenskaper

Navn: La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Eyes 20 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 841315

Ingredienser

Aqua/Water/Eau, Glycerin, Butylene Glycol, Propanediol, Squalane, Butyrospermum Parkii Butter/Shea Butter, Pentylene Glycol, Niacinamide, Cellulose, Zea Mays Starch/Corn Starch, Polysorbate 20, Saliva Miltiorrhiza Root Extract, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Sphingomonas Ferment Extract, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Hydroxyacetophenone, Citric Acid, Ttrisodium Ethylenediamine Disuccinate, Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester (F.I.L. B271448/1).

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer rett hjem til deg.

Handlekurv
La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Eyes 20 mlLa Roche-Posay Toleriane Dermallergo Eyes 20 ml
kr 239,00
Skroll til toppen