, , , , , ,

La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Cream 40 ml

kr 239,00

La Roche-Posay Toleriane Dermallergo krem er en fuktighetskrem spesielt utviklet for personer med svært sensitiv hud som kan reagere på vanlige hudpleieprodukter.

Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 5.98

Produktinformasjon

Spesielt utviklet for sensitiv og intolerant hud

La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Cream er en unik ansiktskrem som gir en skreddersydd løsning for de med sensitiv, intolerant og allergiutsatt hud. Denne kremen er formulert for å tilby øyeblikkelig lindring og langvarig komfort for huden din.

Hovedfordeler med La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Cream

  • For Intolerant og Sensitiv Hud: Perfekt for de som sliter med allergiutsatt og ekstremt sensitiv hud.
  • Dyp Hydrering: Klinisk bevist å gi opptil 48 timers fuktighet, reduserer effektivt tegn på følsomhet som tørrhet, stramhet og kløe.
  • Styrker Hudbarrieren: Beriket med probiotiske fraksjoner og nevrosensin, i tillegg til La Roche-Posay kildevann, som bidrar til å forsterke hudens barrierefunksjon.
  • Umiddelbar Lindring: Tilbyr øyeblikkelig lindring og kontinuerlig komfort for huden, ideell for de med en tendens til rødhet, kløe og eksem.
  • Hypoallergenisk Formel: Dermatologisk testet for å sikre at den er trygg og egnet for ultrasensitiv hud. Uten parfyme for å minimere risikoen for irritasjon.

Bruksanvisning

La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Cream bør påføres ren hud hver morgen og/eller kveld. Ta en liten mengde krem på fingertuppene og påfør forsiktig på ansikt og hals med lette strykninger, til den er fullstendig absorbert. Kremen er ideell som base før makeup for de med sensitiv hud.

La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Cream er den ultimate fuktighetsgivende og beroligende løsningen for deg som krever det ypperste innen hudpleie for sensitiv og intolerant hud. Med sin avanserte formel som kombinerer probiotiske fraksjoner, nevrosensin og det terapeutiske La Roche-Posay kildevannet, er denne kremen et must for å opprettholde en sunn, beroliget og hydrert hud.

Egenskaper

Navn: La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Cream 40 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 860877

Ingredienser

Aqua/Water/Eau, Isocetyl Stearate, Squalane, Buttrospermum Parkii Butter/Shea Butter, Dimethicone, Glycerin, Zea Mays Starch/Corn Starch, Pentylene Glycol, Butylene Glycol, Glyceryl Strarate, Peg-100 Stearate, Cetyl Alcohol, Saliva Miltiorrhiza Root Extract, Dimethiconol, Sodium Hydroxide, Sphingomonas Ferment Extract, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer (F.I.L. N279638/1).

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer rett hjem til deg.

Handlekurv
La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Cream 40 mlLa Roche-Posay Toleriane Dermallergo Cream 40 ml
kr 239,00
Skroll til toppen