-56%
, , , , , , ,

La Roche-Posay Toleriane Sensitive Cleansing Lotion 200 ml

Opprinnelig pris var: kr 364,00.Nåværende pris er: kr 159,00.

La Roche-Posay Toleriane Sensitive Cleansing Lotion er et produkt som er spesielt designet for å rense og berolige sensitiv hud.

EAN: 03433422406599 Produktnummer: 921740 Kategorier: , , , , , , , Stikkord: , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 0.70

Produktinformasjon

La Roche-Posay Toleriane Sensitive Cleansing Lotion er et produkt som er spesielt designet for å rense og berolige sensitiv hud. Det inneholder en mild formel som er skånsom mot huden, samtidig som den effektivt fjerner sminke og urenheter. Det inneholder også La Roche-Posay’s patenterte neurosensin teknologi, som hjelper til å berolige og redusere rødhet i sensitiv hud.

Den har en lett lotion-tekstur som er lett å påføre og trekker raskt inn i huden, og etterlater huden ren og frisk uten å føle seg tørr eller stram. Den er parfymefri og passer for alle hudtyper, spesielt for personer med sensitiv hud. Den kan brukes som en del av en daglig hudpleie rutine for å rense og berolige huden.

Egenskaper

Navn: La Roche-Posay Toleriane sensitiv Renselotion 200 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 921740

Ingredienser

AQUA / WATER, ETHYLHEXYL PALMITATE, GLYCERIN, DIPROPYLENE GLYCOL, CARBOMER, SODIUM HYDROXIDE, CAPRYL GLYCOL / CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
La Roche-Posay Toleriane Sensitive Cleansing LotionLa Roche-Posay Toleriane Sensitive Cleansing Lotion 200 ml
Opprinnelig pris var: kr 364,00.Nåværende pris er: kr 159,00.
Skroll til toppen