-19%
, , , , , , ,

La Roche-Posay Toleriane Sensitive Riche 40 ml

kr 129,00 ink. mva.

La Roche-Posay Toleriane Sensitive Riche er en fuktighetsgivende ansiktskrem som er spesielt egnet for personer med sensitiv hud.

Sikker betaling

Pris pr. ml: kr. 3.98

Beroligende krem til sensitiv og overfølsom hud

Produktinformasjon

La Roche-Posay Toleriane Sensitive Riche er en fuktighetsgivende ansiktskrem som er spesielt egnet for personer med sensitiv hud. Kremen inneholder en unik formel med La Roche-Posay’s termal vann, glyserin og niacinamid, som skal hjelpe til å berolige, myke opp og beskytte huden mot ytre påvirkninger mens du sover. Kremen har også en rik og kremet tekstur som skal gi en intens fuktighet og hjelpe til å redusere tørrhetslinjer. Kremen skal påføres etter rengjøring av huden og kan brukes om natten. Den er fri for parabener, parfyme og farge.

Kan brukes til babyer fra 3 måneder, barn og voksne.

Egenskaper

Navn: La Roche-Posay Toleriane Sensitive Riche 40 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 867319

Ingredienser

AQUA/WATER, ISOCETYL STEARATE, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, SQUALANE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER/SHEA BUTTER,GLYCERIN, PROPANEDIOL, CETYL ALCOHOL, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, GLYCERYL STEARATE, PENTYLENE GLYCOL, PEG-100 STEARATE, NIACINAMIDE, CETEARYL ALCOHOL, SODIUM HYDROXIDE, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
La Roche-Posay Toleriane Sensitive Riche 40 ml
kr 129,00 ink. mva.
Skroll til toppen