, , , , , ,

La Roche-Posay Toleriane Ultra Dermallergo 20 ml

kr 359,00 ,-

La Roche-Posay Toleriane Ultra Dermallergo er et serum som er spesielt designet for å berolige og lindre sensitiv hud.

EAN: 03337875693820 Produktnr: 946093 Kategorier: , , , , , , Stikkord: , , ,
Sikker betaling

Pris pr. ml: kr. 17,95

La Roche-Posay Toleriane Ultra Dermallergo: Pleie for ekte menn

Å ta vare på huden din er ikke noe som kun bør være forbeholdt kvinner. Menn fortjener også den beste pleien, spesielt når det kommer til sensitive hudtyper. La Roche-Posay Toleriane Ultra Dermallergo er løsningen du har ventet på. Denne tøffe, maskuline ansiktskremen er skapt for å møte behovene til den moderne mannen, og den leverer på alle fronter. La oss se nærmere på hvorfor dette produktet er en uunnværlig del av ditt daglige hudpleieregime.

Ekte Menn, Ekte Hudproblemer

La oss være ærlige; ekte menn utsetter huden sin for alle slags utfordringer. Enten det er daglig barbering som kan føre til irritasjon, utendørsaktiviteter som utsatte huden for UV-stråler, eller bare den generelle påkjenningen av daglig stress og forurensning, trenger huden din en sterk forsvarslinje. Toleriane Ultra Dermallergo er designet for å være din uovervinnelige beskyttelse.

Den ultimate løsningen for sensitiv hud

La Roche-Posay er et anerkjent varemerke innen hudpleie, kjent for sitt engasjement for sensitiv hud. Toleriane Ultra Dermallergo er intet unntak. Dette serumet er spesielt utviklet for sensitiv hud og er dermatologisk testet for å være mild og effektiv. Den gir øyeblikkelig beroligelse til irritert hud, reduserer rødhet og kløe, og etterlater huden myk og smidig.

Fordelene med produktet

La oss se nærmere på fordelene ved å bruke La Roche-Posay Toleriane Ultra Dermallergo

Langvarig Fuktighet

Serumet gir intens fuktighet til huden din og holder den hydrert hele dagen. Aldri mer tørr og stram hud.

Sterk Beskyttelse

Toleriane Ultra Dermallergo fungerer som en barriere mot ytre påvirkninger som forurensning, og beskytter huden mot skadelige elementer.

Hypoallergenisk

Dette produktet er hypoallergenisk og passer selv for de med sensitiv hud som er tilbøyelig til allergiske reaksjoner.

Varemerket La Roche-Posay

La Roche-Posay har vært en ledende aktør innen hudpleie i over 40 år. Dette franske apotekervaremerket er kjent for sin dedikasjon til å skape effektive og trygge produkter for sensitiv hud. Alle deres produkter er utviklet i samarbeid med dermatologer og er nøye testet for å sikre optimal ytelse og toleranse.

Oppsummering

La Roche-Posay Toleriane Ultra Dermallergo er en essensiell del av den moderne mannens hudpleieregime. Den gir umiddelbar lindring, langvarig fuktighet, og beskyttelse mot de tøffeste påkjenningene huden din kan møte. Du fortjener det beste, og dette produktet gir akkurat det. Ta vare på huden din og vis verden at du er en ekte mann som bryr seg om sitt utseende.

Kjøp La Roche-Posay Toleriane Ultra Dermallergo i dag og opplev forskjellen. Din hud vil takke deg for det.

Uten alkohol og parfyme. Testet på sensitiv hud og hud med tendens til allergi.

Egenskaper

Navn: La Roche-Posay Toleriane Ultra Dermallergo 20 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 946093

Ingredienser

AQUA/WATER, DIPROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, BETAINE, PROPANEDIOL, PENTYLENE GLYCOL, PEG-8, POLYSORBATE 20, PEG/PPG/POLYBUTYLENE GLYCOL-8/5/3 GLYCERIN, SODIUM HYALURONATE, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, HYDROXYACETOPHENONE, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, ACETYL DIPEPTIDE-1 CETYL ESTER.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
La Roche-Posay Toleriane Ultra Dermallergo 20 mlLa Roche-Posay Toleriane Ultra Dermallergo 20 ml
kr 359,00 ,-
Skroll til toppen