-28%
, , , , , , ,

Nisim Hair and Scalp Extract Regular Formula 240 ml

kr 434,00 ink. mva.

Få sunnere hår og en mer behagelig hodebunn med Nisim Hair and Scalp Extract Regular. Dette produktet er ideelt for personer med tynnende hår eller hårtap.

Sikker betaling

Pris pr. ml: kr. 2.50

For gjenvekst og kraftigere hår.

Produktinformasjon

Få sunnere hår og hodebunn

Nisim Hair and Scalp Extract Regular Formula er en effektiv behandling for å styrke og pleie håret ditt. Den er formulert med naturlige ingredienser som bidrar til å forbedre hårstrukturen, redusere tap av hår og gjenopprette sunn hodebunn. Med Nisim Hair & Scalp Extract Regular Formula kan du få sunnere hår og en mer behagelig hodebunn.

Styrk håret ditt

Produktet er den perfekte løsningen for personer som ønsker å styrke og forbedre håret sitt. Den unike blandingen av naturlige ingredienser bidrar til å redusere hårtap, styrke hårsekkene og forbedre hårstrukturen. Dette produktet kan hjelpe deg å oppnå fyldigere, sunnere og mer glansfullt hår på kort tid.

Få fyldigere hår

Produktet er også en effektiv behandling for å oppnå fyldigere hår. Den unike blandingen av naturlige ingredienser bidrar til å stimulere hårveksten og forhindre ytterligere hårtap. Dette produktet er ideelt for personer med tynnende hår eller hårtap på grunn av stress, kosthold eller hormonelle endringer.

Egenskaper

Navn: Nisim Hair and Scalp Extract Regular Formula 240 ml

Leverandør:

Varenummer: 851633

Ingredienser

Aqua/Water/Eau, Isopropyl Alcohol, Equesetum Arvense Extract, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Carbenia Benedicta Extract, Chamomilla Recut

Handlekurv
Nisim Hair and Scalp Extract RegularNisim Hair and Scalp Extract Regular Formula 240 ml
kr 434,00 ink. mva.
Skroll til toppen