, , , , ,

Norgesplaster beskyttende gnagsårplaster hæl XL 4 stk

kr 69,00

Norgesplaster beskyttende gnagsårplaster hæl XL 4 stk er det perfekte produktet for å beskytte såre hæler mot ytterligere gnagsår og friksjon

EAN: 7310610025816 Produktnummer: 971026 Kategorier: , , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Produktinformasjon

Norgesplaster beskyttende gnagsårplaster hæl XL 4 stk er det perfekte produktet for å beskytte såre hæler mot ytterligere gnagsår og friksjon. Disse plasterne gir en myk og støtdempende beskyttelse som hjelper huden å gro og lindre smerte.

Gnagsår er en vanlig lidelse blant aktive mennesker, spesielt de som driver med idrett eller bruker trange sko. Disse smertefulle sårene kan gjøre det vanskelig å fortsette med aktiviteter og kan føre til langvarige skader hvis de ikke behandles ordentlig.

Norgesplaster beskyttende gnagsårplaster hæl XL 4 stk er laget av et pustende og vannavstøtende materiale som holder såret tørt og rent. Plasteret har en spesiell form som er utviklet for å passe perfekt på hælen, og gir god beskyttelse mot ytterligere friksjon.

Plasteret har også en myk polstring som gir ekstra støtdemping og beskyttelse mot støt og slag. Dette kan være spesielt viktig for idrettsutøvere som utsetter hælene for ekstra belastning og risiko for skader.

Norgesplaster beskyttende gnagsårplaster hæl XL 4 stk er enkel å bruke. Rengjør først det berørte området og tørk godt. Deretter påføres plasteret på hælen og trykkes forsiktig på plass. Plasteret kan enkelt fjernes når det ikke lenger trengs.

Med Norgesplaster beskyttende gnagsårplaster hæl XL 4 stk kan du fortsette med dine favorittaktiviteter uten å måtte bekymre deg for smertefulle gnagsår. Dette produktet gir den nødvendige beskyttelsen og støtdempingen som trengs for å fremme helbredelse og lindre smerte.

Egenskaper

Navn: Norgesplaster beskyttende gnagsårplaster hæl XL 4 stk

Leverandør: Orkla Health Norge

Varenummer: 971026

Produkttype: Medisinsk utstyr (klasse l)

Ingredienser

Polyuretanfolie, hydrogelpute.

Handlekurv
Norgesplaster beskyttende gnagsårplaster hæl XL 4 stkNorgesplaster beskyttende gnagsårplaster hæl XL 4 stk
kr 69,00
Skroll til toppen