-22%

Norgesplaster kinesiologitape blå 5cmx5m 1stk

kr 179,00

Norgesplaster Kinesiologitape i blå farge er en pålitelig og effektiv måte for aktive menn å få økt støtte og bevegelighet under trening og idrettsaktiviteter.

EAN: 07022750063725 Produktnummer: 899571 Kategori:
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Kinesiologitape

Produktinformasjon

Støtt opp med Norgesplaster Kinesiologitape

Norgesplaster Kinesiologitape i blå farge er en pålitelig og effektiv måte for aktive menn å få økt støtte og bevegelighet under trening og idrettsaktiviteter. Denne kinesiologitapen er spesielt utviklet for funksjonalitet, og gir deg den ekstra støtten du trenger uten å begrense din naturlige bevegelighet.

Fordeler:

1. Økt støtte: Kinesiologitapen gir målrettet støtte til muskler og ledd under aktivitet. Dette bidrar til å forbedre stabiliteten og redusere risikoen for skader, slik at du kan utføre på ditt beste.

2. Bedre blodsirkulasjon: Denne kinesiologitapen har elastiske egenskaper som stimulerer blodsirkulasjonen i områdene der den er påført. Dette kan bidra til å redusere hevelse og akselerere restitusjon etter trening.

3. Skånsom mot huden: Norgesplaster Kinesiologitape er laget av pustende bomullsmateriale som er skånsom mot huden. Den har en hypoallergen lim som sitter godt uten å forårsake irritasjon.

4. Fleksibel og holdbar: Kinesiologitapen er elastisk og beveger seg sammen med deg, uansett aktivitet. Den er også holdbar og tåler svette og vann, slik at den kan brukes under alle forhold.

5. Enkel påføring: Norgesplaster Kinesiologitape er enkel å påføre, selv uten spesiell opplæring. Den leveres i en praktisk 5cm x 5m størrelse som gir deg nok tape til flere påføringer.

Bruksområder:

Norgesplaster Kinesiologitape i blå farge er ideell for alle typer fysiske aktiviteter, som løping, fotball, styrketrening, sykling, og mer. Den kan brukes både som forebyggende tiltak for å unngå skader, eller som støtte og lindring ved eksisterende skader og ubehag.

Egenskaper

Navn: Norgesplaster kinesiologitape blå 5cmx5m 1stk

Leverandør: Norgesplaster AS

Varenummer: 899571

Produkttype: Medisinsk utstyr

Handlekurv
Norgesplaster KinesiologitapeNorgesplaster kinesiologitape blå 5cmx5m 1stk
kr 179,00
Skroll til toppen