, , ,

Novanight tabletter 30 stk

kr 159,00

Novanight tabletter 30 stk. er et kosttilskudd som inneholder både melatonin og planteekstrakter. Bidrar til redusert innsovningstid og forbedret søvnkvalitet.

EAN: 3664798043983 Produktnummer: 848618 Kategorier: , , , Stikkord: , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 5.30

Produktinformasjon

Novanight tabletter er et kosttilskudd som inneholder både melatonin og planteekstrakter. Melatonin bidrar til å redusere innsovningstiden, kaliforniavalmue og sitronmelisse bidrar til en god og naturlig søvn, og pasjonsblomst bidrar til avslapning. Novanight inneholder også vitamin B6 som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

Melatonin

Melatonin er et hormon som finnes naturlig i kroppen. Melatoninets virkning er motsatt av lysets virkning på døgnrytmen. Det hemmes kraftig av lys, slik at produksjonen varierer over døgnet. Melatonin bidrar til redusert innsovningstid.

Kaliforniavalmue

Bidrar til optimal avslapping, forbedrer kvaliteten av naturlig søvn.

Pasjonsblomst

Bidrar til avslappende søvn og hvile.

Sitronmelisse

Bidrar til optimal avslapping og å opprettholde en sunn søvn

Anbefalt bruk

For voksne over 18 år: Kun 1 tablett daglig, 30–60 minutter før sengetid, med et glass vann. Produktet er beregnet for tilfeldig bruk med en 15–30 dagers behandlingsperiode. Skal ikke brukes i mer enn 2 måneder.

Egenskaper

Navn: Novanight tabletter 30stk

Leverandør: Stada Nordic ApS

Varenummer: 848618

Ingredienser

Tørrekstrakt av overjordiske deler av pasjonsblomst (Passiflora incarnata) (bærestoff: maltodekstrin og silikondioksid), fyllstoff: mikrokrystallinsk cellulose, silikondioksid; tørrkestrakt av sitronmelisseblad (Melissa officinalis) (bærestoff: maltodekstrin), emulgator: natriumkarboksymetycellulose, overflatebehandlingsmiddel: polyvinylalkohol; tørrekstrakt av blomst fra kaliforniavalmue (Eschscholzia california) (bærestoff: maltodekstrin, silikondioksid), antiklumpemiddel: talkum, magnesiumstearat, overflatebehandlingsmiddel: polyetylenglykol, fargestoff: spirulina-ekstrakt; melatonin, overflatebehandlingsmiddel: polysorbat 80; pyridoksin hydroklorid (vitamin B6), fargestoff: karmin, vegetabilsk kull; vegetabilsk olje (medium triglyseridkjeder).

Handlekurv
NovaNightNovanight tabletter 30 stk
kr 159,00
Skroll til toppen