-34%
, , , , , , ,

Nycodent Saliva sugetabletter jordbær 100 stk

kr 99,00

Nycodent Saliva sugetabletter i jordbærsmak er spesielt utviklet for å gi naturlig lindring for munntørrhet, også kjent som xerostomi.

EAN: 07038319030473 Produktnummer: 931343 Kategorier: , , , , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 1.49

Sugetabletter mot munntørrhet

Produktinformasjon

Nycodent Saliva sugetabletter i jordbærsmak er spesielt utviklet for å gi naturlig lindring for munntørrhet, også kjent som xerostomi. Disse sugetablettene inneholder naturlig xylitol og salivastimulerende ingredienser som bidrar til å øke spyttproduksjonen og lindre ubehaget forårsaket av tørr munn.

Fordeler med Nycodent Saliva sugetabletter jordbær

1. Naturlig lindring: Sugetablettene gir naturlig lindring for munntørrhet, ved å stimulere spyttproduksjonen og gjenopprette fuktighetsbalansen i munnen.

2. Salivastimulerende: Sugetablettene inneholder salivastimulerende ingredienser som bidrar til å øke produksjonen av naturlig spytt.

3. Frisk jordbærsmak: Den forfriskende jordbærsmaken gir en behagelig opplevelse ved bruk.

4. Praktisk størrelse: Sugetablettene kommer i en praktisk pakke med 100 stk, som gjør dem enkle å ta med seg og bruke når som helst.

5. Uten sukker: Sugetablettene inneholder ikke tilsatt sukker og er derfor skånsomme mot tennene.

Bruksområder:

Nycodent Saliva sugetabletter i jordbærsmak er ideelle for alle som opplever munntørrhet som følge av medisiner, strålebehandling, Sjøgrens syndrom eller andre helseproblemer. De er spesielt nyttige om natten når spyttproduksjonen vanligvis er lavest.

Egenskaper

Navn: Nycodent Saliva sugetabletter jordbær 100 stk

Leverandør: Orifarm Healthcare AS

Varenummer: 931343

Ingredienser

Tabletthjelpestoff (isomalt), søtstoff (xylitol), surhetsregulerende middel (natriumhydrogenkarbonat, eplesyre), aroma, magnesiumsalter av fettsyrer, søtstoffer (aspartam, acesulfam K), tabletthjelpestoffer (propylenglykol, glycerol)

Handlekurv
Nycodent SalivaNycodent Saliva sugetabletter jordbær 100 stk
kr 99,00
Skroll til toppen