, , , ,

Nycoplus B12-vitamin 9mcg tabletter 100stk

kr 89,00

Nycoplus B12-vitamin 9mcg tabletter er et kosttilskudd som inneholder vitamin B12, en viktig vitamin som kroppen trenger for å fungere optimalt.

EAN: 07038310000307 Produktnummer: 949972 Kategorier: , , , ,
Sikker betaling
 • Vipps logo ikon.
 • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 0.89

Produktinformasjon

Nycoplus B12-vitamin 9 mcg tabletter er den ideelle måten å opprettholde optimal helse og vitalitet. Dette kosttilskuddet gir en praktisk måte å sikre at du får tilstrekkelig mengde vitamin B12, som spiller en nøkkelrolle i energiproduksjon og generell velvære. Produktet kommer i en pakke med 100 tabletter, hver med 9 mcg B12-vitamin.

Fordeler med Nycoplus B12-vitamin 9 mcg

 1. Energiproduksjon: Vitamin B12 er avgjørende for kroppens evne til å produsere energi. Det hjelper til med å omdanne mat til drivstoff for kroppen og kan bekjempe tretthet og slapphet.
 2. Nervesystemet: B12-vitamin støtter også helsen til nervesystemet og hjelper til med å opprettholde normal nevrologisk funksjon.
 3. Allsidig bruk: Dette produktet er egnet for folk i alle aldre og livsstiler og kan være gunstig for de som er vegetarianere eller veganere, da B12-vitamin ofte er mangelfullt i plantebaserte dietter.
 4. Raskt oppløselige tabletter: Tabletter er en praktisk måte å ta B12-vitamin på, og de oppløses raskt i magen for enkel absorpsjon.
 5. Praktisk pakking: Denne pakken med 100 tabletter gir deg nok B12-vitamin for en betydelig periode, og produktet har lang holdbarhet.

Nycoplus Kvalitet

Nycoplus er kjent for sin dedikasjon til kvalitet og pålitelighet når det gjelder kosttilskudd. Nycoplus selges kun i apotek, og viser frem et sterkt samfunnsansvar for folkehelsen. Produktene har vært på apotekhyllen i over 20 år, og er blitt en vanlig husholdningsvare i norske hjem. Nycoplus B12-vitamin 9 mcg tabletter er nøye formulert og testet for å sikre renhet, kvalitet og effektivitet. Her er noen grunner til at du kan stole på Nycoplus for dine B12-vitaminbehov:

 • Farmasøytisk kvalitet: Nycoplus-produkter er produsert i samsvar med farmasøytiske standarder for kvalitet og renhet.
 • Nøyaktig dosering: Hver tablett gir deg en nøyaktig mengde B12-vitamin, slik at du kan være trygg på at du får riktig dose hver gang.
 • Lang holdbarhet: Den praktiske pakken med 100 tabletter gir deg nok B12-vitamin for en betydelig periode, og produktet har lang holdbarhet.
 • Trygg og pålitelig: Nycoplus B12-vitamin 9 mcg tabletter er grundig testet for å sikre at de oppfyller strenge kvalitetsstandarder og er trygge å bruke som en del av din daglige helsestrategi.

Inkluder Nycoplus B12-vitamin 9 mcg tabletter i din daglige rutine

Enten du ønsker å øke din energi, støtte nervesystemet eller sikre at du får tilstrekkelig B12-vitamin i din kost, kan Nycoplus B12-vitamin 9 mcg tabletter være den ideelle tillegg til din daglige rutine. Dette produktet passer for folk i alle aldre og livsstiler, og det gir en praktisk måte å få de nødvendige næringsstoffene kroppen din trenger for vitalitet og velvære. Bestill din pakke med 100 tabletter i dag og opplev fordelene med en energigivende vitamin.

Egenskaper

Navn: Nycoplus B12-vitamin 9mcg tabletter 100stk

Leverandør: Orifarm Healthcare AS

Varenummer: 949972

Ingredienser

Tabletthjelpestoffer (kalsiumfosfater, cellulose, mannitol), overflatebehandlingsmidler (magnesiumsalter av fettsyrer, fettsyrer), vitamin (cyanokobalamin).

Handlekurv
Nycoplus B12-vitaminNycoplus B12-vitamin 9mcg tabletter 100stk
kr 89,00
Skroll til toppen