, , ,

Nycoplus C-vitamin 1000 mg brusetabletter sitron 20stk

kr 69,00

Nycoplus C-vitamin 1000 mg brusetabletter med smak av sitron er et kosttilskudd som bidrar til immunforsvarets normalfunksjon.

EAN: 07038310001311 Produktnummer: 865059 Kategorier: , , ,
Sikker betaling
 • Vipps logo ikon.
 • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 3.1

Produktinformasjon

Nycoplus C-vitamin 1000 mg brusetabletter gir deg en deilig måte å styrke immunforsvaret og øke energinivået på. Disse brusetablettene har en herlig sitronsmak og inneholder 20 tabletter, hver med 1000 mg C-vitamin, en kraftig antioksidant som er kjent for sine mange helsefordeler. Har en smak av sitron. Produktet må oppløses i vann og drikkes.

Fordeler med Nycoplus C-vitamin 1000 mg

 1. Immunforsvaret: C-vitamin er essensielt for immunforsvarets funksjon og kan bidra til å beskytte kroppen mot infeksjoner og sykdommer.
 2. Energimetabolisme: Dette vitaminet hjelper kroppen med å absorbere jern fra maten, som er nødvendig for energiproduksjon og kan bidra til å bekjempe tretthet og utmattelse.
 3. Hudhelse: C-vitamin er viktig for kollagenproduksjon, som er avgjørende for sunn hud.
 4. Antioksidantbeskyttelse: Som en kraftig antioksidant hjelper C-vitamin å beskytte cellene mot skader forårsaket av frie radikaler.
 5. Sitronsmak: Den deilige sitronsmaken gjør disse brusetablettene til en nytelse å ta.
 6. Rask absorpsjon: Brusetabletter gir raskere absorpsjon av C-vitamin sammenlignet med vanlige tabletter.
 7. Praktisk pakking: Denne pakken med 20 brusetabletter er ideell for å ha med deg på farten eller for å ha hjemme.

Nycoplus kvalitet

Nycoplus er kjent for sin dedikasjon til kvalitet og pålitelighet når det gjelder kosttilskudd. Nycoplus selges kun i apotek, og viser frem et sterkt samfunnsansvar for folkehelsen. Produktene har vært på apotekhyllen i over 20 år, og er blitt en vanlig husholdningsvare i norske hjem. Nycoplus C-vitamin 1000 mg brusetabletter er nøye formulert og testet for å sikre renhet, kvalitet og effektivitet. Her er noen grunner til at du kan stole på Nycoplus for ditt C-vitaminbehov

 • Farmasøytisk kvalitet: Nycoplus-produkter er produsert i samsvar med farmasøytiske standarder for kvalitet og renhet.
 • Høy dosering: Disse brusetablettene gir deg en betydelig dose C-vitamin for maksimal helsestøtte.
 • Rask absorpsjon: Brusetabletter gir raskere absorpsjon av C-vitamin sammenlignet med vanlige tabletter.
 • Trygg og pålitelig: Nycoplus C-vitamin 1000 mg brusetabletter er grundig testet for å sikre at de oppfyller strenge kvalitetsstandarder og er trygge å bruke som en del av din daglige helsestrategi.

Inkluder Nycoplus C-vitamin 1000 mg Brusetabletter med Sitronsmak i din daglige rutine

Enten du ønsker å styrke immunforsvaret, øke energinivået, eller bare nyte en velsmakende måte å få dine daglige C-vitaminer, kan Nycoplus C-vitamin 1000 mg brusetabletter med sitronsmak være den ideelle tillegg til din daglige rutine. Dette produktet passer for folk i alle aldre og livsstiler, og det gir en deilig og praktisk måte å få de nødvendige næringsstoffene kroppen din trenger for å trives. Bestill din pakke med 20 brusetabletter i dag og opplev fordelene med C-vitamin for din helse.

Inneholder ikke gelatin, laktose, gluten eller animalske ingredienser. Produktet egner seg for vegetarianere og veganere.

Anbefalt bruk

Voksne fra 18 år: 1 brusetablett løses opp i et glass vann

Egenskaper

Navn: Nycoplus C-vitamin 1000mg brusetabletter sitron 20stk

Leverandør: Orifarm Healthcare AS

Varenummer: 865059

Ingredienser

Surhetsregulerende middel (sitronsyre), L-askorbinsyre (vitamin C), tabletthjelpestoffer (natriumkarbonat, sorbitol), inulin, potetstivelse, tabletthjelpestoff (kalsiumfosfater), søtstoff (sukralose), aroma (sitron), fargestoff (riboflaviner).
Handlekurv
Nycoplus C-vitamin 1000 mgNycoplus C-vitamin 1000 mg brusetabletter sitron 20stk
kr 69,00
Skroll til toppen