, , , ,

Nycoplus C-vitamin 1000 mg + ingefærekstrakt og D3-vitamin Ingefær 20 brusetabletter

kr 109,00

Nycoplus C-vitamin 1000 mg ingefærekstrakt og D3-vitamin er et kosttilskudd som gir kroppen en daglig dose av viktige næringsstoffer for å styrke immunforsvaret og opprettholde god helse.

EAN: 7038310002615 Produktnummer: 971772 Kategorier: , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 5.45

Produktinformasjon

Nycoplus C-vitamin 1000 mg ingefærekstrakt og D3-vitamin er et kosttilskudd som gir kroppen en daglig dose av viktige næringsstoffer for å styrke immunforsvaret og opprettholde god helse.

Boost immunforsvaret med C-vitamin og D3-vitamin

C-vitamin og D3-vitamin er to av de viktigste næringsstoffene for å opprettholde et sterkt og sunt immunforsvar. C-vitamin er en kraftig antioksidant som hjelper kroppen å bekjempe frie radikaler og beskytter cellene mot skade. D3-vitamin, også kjent som solskinnsvitaminet, er nødvendig for å opprettholde sterkere bein, tennene og muskler, samt å forbedre opptaket av kalsium i kroppen. Sammen bidrar disse vitaminene til å styrke immunforsvaret og øke kroppens evne til å bekjempe infeksjoner og sykdommer.

Ingefær – en kraftig antiinflammatorisk ingrediens

Ingefær er en annen viktig ingrediens i Nycoplus C-vitamin 1000 mg ingefærekstrakt og D3-vitamin. Ingefær har blitt brukt i århundrer som et naturlig middel mot betennelse, smerte og kvalme. Ingefær ekstrakt i dette produktet hjelper til å lindre betennelse og redusere smerte i kroppen. Det kan også hjelpe til med å forbedre fordøyelsen og lindre kvalme. Ingefær er også kjent for å ha en beroligende effekt på nervesystemet, og kan hjelpe til med å redusere stress og angst.

Enkel og effektiv måte å oppnå daglig dose med brusetabletter

Nycoplus C-vitamin 1000 mg ingefærekstrakt og D3-vitamin kommer i form av brusetabletter, som gir en enkel og effektiv måte å få i seg daglig dose med nødvendige næringsstoffer. Det er spesielt gunstig for personer som har vanskeligheter med å svelge piller.

Egenskaper

Navn: Nycoplus C-vitamin 1000 mg ingefærekstrakt og D3-vitamin Ingefær, 20 brusetabletter

Leverandør: Orifarm Healthcare AS

Varenummer: 971772

Ingredienser

Surhetsregulerende middel (sitronsyre), L-askorbinsyre (vitamin C), surhetsregulerende middel (natriumkarbonater), søtstoffer (sorbitol, sukralose), ingefærekstrakt, naturlig betakaroten, kolekalsiferol (vitamin D

Produktinformasjonen er skrevet av farmasøyt Haakon Rosland

Handlekurv
Nycoplus C-vitamin 1000 mgNycoplus C-vitamin 1000 mg + ingefærekstrakt og D3-vitamin Ingefær 20 brusetabletter
kr 109,00
Skroll til toppen