, , , ,

Nycoplus C-vitamin 1000 mg solbær brusetabletter 20 stk.

kr 69,00

Nycoplus C-vitamin 1000 mg Solbær brusetabletter tilbyr en daglig dose av vitamin C og tranebær-ekstrakt i en praktisk og velsmakende form.

EAN: 7038310001328 Produktnummer: 808232 Kategorier: , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 3.45

Produktinformasjon

Nycoplus C-vitamin 1000 mg solbær brusetabletter gir deg en enkel og velsmakende måte å øke ditt daglige inntak av C-vitamin. Denne pakken inneholder 20 brusetabletter, hver med en kraftig dose av C-vitamin for å styrke immunforsvaret ditt og opprettholde generell helse og velvære.

Fordeler med Nycoplus C-vitamin 1000 mg solbær

  1. Høy konsentrasjon av C-vitamin: Hver brusetablett inneholder 1000 mg C-vitamin, noe som gir en potent dose av dette essensielle vitaminet.
  2. Solbær smak: Disse brusetablettene kommer med en deilig solbærsmak som gjør det enkelt og hyggelig å ta dem. Perfekt for de som ikke liker å svelge piller.
  3. Styrker immunforsvaret: C-vitamin er kjent for sin rolle i å styrke immunforsvaret og bekjempe forkjølelse og infeksjoner.
  4. Antioksidantbeskyttelse: Som en kraftig antioksidant bidrar C-vitamin til å beskytte cellene dine mot skadelige frie radikaler.
  5. Rask absorpsjon: Brusetablettene løses raskt opp i vann, noe som gjør det enkelt å få i seg C-vitamin når som helst på dagen.
  6. Praktisk pakking: Den hendige pakken er perfekt for å ha med deg på farten, slik at du alltid har tilgang til ditt daglige C-vitamininntak.

Nycoplus C-vitamin 1000 mg solbær brusetabletter er den ideelle måten å opprettholde et sterkt immunforsvar og bedre helsen din på. Ta en brusetablett daglig for å gi kroppen din den nødvendige støtten den trenger.

Egenskaper

Navn: Nycoplus C-vitamin 1000 mg solbær brusetabletter 20 brusetabletter

Leverandør: Orifarm Healthcare AS

Varenummer: 808232

Ingredienser

1 brusetablett inneholder Vitamin C 1000 mg Ingredienser: surhetsregulerende middel (sitronsyre), L-askorbinsyre (vitamin C), tablettehjelpestoffer (natriumkarbonat, sorbitol), inulin, potetstivelse, tabletthjelpestoff (kalsiumfosfater), søtstoff (sukralose), fargestoff (gulrotpulver), aroma (solbær)

Handlekurv
Nycoplus C-vitamin 1000 mg SolbærNycoplus C-vitamin 1000 mg solbær brusetabletter 20 stk.
kr 69,00
Skroll til toppen