, , , ,

Nycoplus C-vitamin 1000 mg Tranebær 20 brusetabletter

kr 109,00

Nycoplus C-vitamin 1000 mg Tranebær brusetabletter tilbyr en daglig dose av vitamin C og tranebær-ekstrakt i en praktisk og velsmakende form.

EAN: 7038310002394 Produktnummer: 944201 Kategorier: , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 5.45

Produktinformasjon

Få din daglige dose av Vitamin C med Nycoplus

Nycoplus C-vitamin 1000 mg Tranebær brusetabletter bidrar til din daglig dose av vitamin C og tranebær-ekstrakt i en praktisk og velsmakende form. Med 1000 mg vitamin C per tablett, hjelper dette tilskuddet til å øke immunsystemet, støtte kollagenproduksjonen og redusere tretthet og utmattelse. Tillegg av tranebær-ekstrakt gir en naturlig kilde til antioksidanter, som kan hjelpe til med å forebygge mot problemer i urinveiene.

Naturlig Tranebær-ekstrakt

Tranebær er en naturlig ingrediens som bidrar til å forebygge problemer i urinveiene. Nycoplus C-vitamin 1000 mg Tranebær brusetabletter inneholder 200 mg tranebær-ekstrakt per tablett, noe som kan gjøre at det bidrar til å forhindre urinveisinfeksjoner. Tranebær-ekstrakt fungerer ved å hindre bakterier fra å feste seg til veggene i urinveiene, noe som gjør det lettere for kroppen din å skylle dem ut.

Praktisk og deilig måte å forbedre helsen din på

Nycoplus C-vitamin 1000 mg Tranebær brusetabletter er en praktisk og deilig måte å forbedre helsen din på. Tablettene er enkle å ta og løser seg raskt opp i vann, noe som gjør dem perfekte for bruk når du er på farten. Med en forfriskende tranebærsmak er disse tablettene et velsmakende alternativ til tradisjonelle vitamin C-tilskudd.

Egenskaper

Navn: Nycoplus C-vitamin 1000 mg Tranebær Tranebær, 20 brusetabletter

Leverandør: Orifarm Healthcare AS

Varenummer: 944201

Ingredienser

Surhetsregulerende middel (sitronsyre), L-askorbinsyre (vitamin C), surhetsregulerende middel, (natriumkarbonater), tranebærekstrakt, søtstoff (sorbitol), inulin, søtstoff (cyklamat), potetstivelse, fyllstoff (kalsiumfosfater), aroma, søtstoff (sakkarin).

Handlekurv
Nycoplus C-vitamin 1000 mg TranebærNycoplus C-vitamin 1000 mg Tranebær 20 brusetabletter
kr 109,00
Skroll til toppen