-14%
, , ,

Nycoplus Calcium med D3-vitamin tabletter 100stk

Opprinnelig pris var: kr 139,00.Nåværende pris er: kr 119,00.

Nycoplus Calcium med D3-vitamin tabletter er et kosttilskudd som bidrar til å opprettholde benbygging og forebygger mot benskjørhet.

EAN: 07038310001519 Produktnummer: 873720 Kategorier: , , ,
Sikker betaling
 • Vipps logo ikon.
 • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 1.19

Produktinformasjon

Nycoplus Calcium med D3-vitamin tabletter gir deg en enkel måte å støtte ben- og tannhelsen på. Dette kosttilskuddet inneholder 100 tabletter, hver med en nøye balansert blanding av kalsium og D3-vitamin, to viktige næringsstoffer som arbeider sammen for å opprettholde sterke ben og tenner.

Fordeler med Nycoplus Calcium med D3-vitamin

 1. Ben- og tannhelse: Kalsium er essensielt for å opprettholde sterke ben og tenner, mens D3-vitamin hjelper kroppen med å absorbere og utnytte kalsiumet på en effektiv måte.
 2. Riktig kalsiummetabolisme: D3-vitamin bidrar til normal kalsiummetabolisme, noe som er viktig for benhelse og andre kroppsfunksjoner.
 3. Immunstøtte: D3-vitamin kan også bidra til normal funksjon av immunsystemet.
 4. Tablettform: Tabletter er enkle å svelge og gir en nøyaktig dose av kalsium og D3-vitamin.
 5. Praktisk pakking: Denne pakken med 100 tabletter gir deg nok tilskudd for en betydelig periode, og produktet har lang holdbarhet.

Nycoplus kvalitet

Nycoplus er kjent for sin dedikasjon til kvalitet og pålitelighet når det gjelder kosttilskudd. Nycoplus Calcium med D3-vitamin tabletter er nøye formulert og testet for å sikre renhet, kvalitet og effektivitet. Her er noen grunner til at du kan stole på Nycoplus for ditt ben- og tannhelsebehov

 • Farmasøytisk kvalitet: Nycoplus-produkter er produsert i samsvar med farmasøytiske standarder for kvalitet og renhet.
 • Nøyaktig dosering: Hver tablett gir deg en nøyaktig mengde kalsium og D3-vitamin, slik at du kan være sikker på at du får riktig dose hver gang.
 • Lang holdbarhet: Den praktiske pakken med 100 tabletter gir deg tilstrekkelig tilskudd for en betydelig periode, og produktet har lang holdbarhet.
 • Trygg og pålitelig: Nycoplus Calcium med D3-vitamin tabletter er grundig testet for å sikre at de oppfyller strenge kvalitetsstandarder og er trygge å bruke som en del av din daglige helsestrategi.

Inkluder Nycoplus Calcium med D3-vitamin tabletter i din daglige rutine

Enten du ønsker å støtte ben- og tannhelsen din, opprettholde riktig kalsiummetabolisme, eller forbedre immunsystemet ditt, kan Nycoplus Calcium med D3-vitamin tabletter være den ideelle tillegg til din daglige rutine. Dette produktet passer for folk i alle aldre og livsstiler, og det gir en praktisk måte å få de nødvendige næringsstoffene kroppen din trenger for å trives. Bestill din pakke med 100 tabletter i dag og opplev fordelene med kalsium og D3-vitamin for din helse.

Produktet egner seg for vegetarianere.

Anbefalt bruk

Anbefalt døgndose for voksne fra 18 år: 1 tablett daglig.

Egenskaper

Navn: Nycoplus Calcium med D3-vitamin tabletter 100stk

Leverandør: Orifarm Healthcare AS

Varenummer: 873720

Ingredienser

Overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose), fyllstoff (cellulose), overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer), fargestoff (titandioksid), fyllstoffer (silisiumdioksid, kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose), overflatebehandlingsmiddel (talkum). Mineral: kalsiumkarbonat. Vitamin: kolekalsiferol.

Handlekurv
Nycoplus Calcium med D3Nycoplus Calcium med D3-vitamin tabletter 100stk
Opprinnelig pris var: kr 139,00.Nåværende pris er: kr 119,00.
Skroll til toppen