, , , ,

Nycoplus folsyre 400 mikrogram 100 tabletter

kr 99,00

Nycoplus folsyre 400 mikrogram 100 tabletter er et kosttilskudd som er spesielt designet for gravide kvinner og kvinner som prøver å bli gravid.

EAN: 07038319039285 Produktnummer: 994649 Kategorier: , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 0.99

Produktinformasjon

Nycoplus Folsyre 400 mikrogram tabletter gir en pålitelig måte å sikre at du får tilstrekkelig folsyre, også kjent som vitamin B9. Denne praktiske pakken inneholder 100 tabletter, hver med 400 mikrogram folsyre, for å støtte mors helse under graviditet og bidra til normal celledeling.

Fordeler med Nycoplus Folsyre 400 mikrogram

  1. Folsyre for gravide: Folsyre er spesielt viktig for gravide kvinner, da det bidrar til normal vekst av mors vev under graviditeten og spiller en rolle i normal celledeling.
  2. Allsidig bruk: Folsyre er også viktig for generell helse for personer i alle aldre og livsstiler, og kan være gunstig som et daglig tilskudd.
  3. Raskt oppløselige tabletter: Tabletter er en praktisk måte å ta folsyre på, og de oppløses raskt i magen for enkel absorpsjon.
  4. Praktisk pakking: Denne pakken med 100 tabletter gir deg nok folsyre for en betydelig periode, og produktet har lang holdbarhet.

Nycoplus Kvalitet

Nycoplus er kjent for sin dedikasjon til kvalitet og pålitelighet når det gjelder kosttilskudd. Nycoplus Folsyre 400 mikrogram tabletter er nøye formulert og testet for å sikre renhet, kvalitet og effektivitet. Her er noen grunner til at du kan stole på Nycoplus for dine folsyrebehov

  • Farmasøytisk kvalitet: Nycoplus-produkter er produsert i samsvar med farmasøytiske standarder for kvalitet og renhet.
  • Nøyaktig dosering: Hver tablett gir deg en nøyaktig mengde folsyre, slik at du kan være trygg på at du får riktig dose.
  • Lang holdbarhet: Den praktiske pakken med 100 tabletter gir deg nok folsyre for en betydelig periode, og produktet har lang holdbarhet.
  • Trygg og pålitelig: Nycoplus Folsyre 400 mikrogram tabletter er grundig testet for å sikre at de oppfyller strenge kvalitetsstandarder og er trygge å bruke.

Inkluder Nycoplus Folsyre 400 mikrogram tabletter i din daglige rutine

Enten du er gravid eller bare ønsker å sikre at du får nok folsyre i ditt daglige kosthold, kan Nycoplus Folsyre 400 mikrogram tabletter være den ideelle tillegg til din daglige rutine. Dette produktet passer for folk i alle aldre og livsstiler.

Gi kroppen din den nødvendige næringen den trenger med Nycoplus Folsyre 400 mikrogram tabletter. Bestill din pakke med 100 tabletter i dag og opplev den enkle og pålitelige måten å sikre tilstrekkelig folsyre på.

Egenskaper

Navn: Nycoplus folsyre 400 mikrogram 100 tabletter

Leverandør: Orifarm Healthcare AS

Varenummer: 994649

Ingredienser

Tabletthjelpestoffer (kalsiumfosfater, cellulose), overflatebehandlingsstoff (magnesiumsalter av fettsyrer), pteroylmonoglutaminsyre (vitamin).

Handlekurv
Nycoplus folsyreNycoplus folsyre 400 mikrogram 100 tabletter
kr 99,00
Skroll til toppen