-17%
, , ,

Nycoplus K2-vitamin tabletter 30stk

Opprinnelig pris var: kr 149,00.Nåværende pris er: kr 124,00.

Nycoplus K2-vitamin tabletter er et kosttilskudd som bidrar til normal blodlevring og benbygning.

EAN: 07038319039407 Produktnummer: 806627 Kategorier: , , , Stikkord: ,
Sikker betaling
 • Vipps logo ikon.
 • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 4.16

Produktinformasjon

Nycoplus K2-vitamin tabletter gir deg en enkel måte å støtte beinhelse og kalsiummetabolisme på. Dette kosttilskuddet inneholder 30 tabletter, hver med K2-vitamin, også kjent som menakinon, som spiller en viktig rolle i flere kroppsfunksjoner.

Fordeler med Nycoplus K2-vitamin

 1. Beinhelse: K2-vitamin hjelper med å opprettholde sterke og sunne ben ved å bidra til riktig kalsiumfordeling i kroppen.
 2. Kalsiummetabolisme: Dette vitaminet bidrar til normal kalsiummetabolisme, noe som er viktig for beinhelse og andre kroppsfunksjoner.
 3. Hjertehelse: Noen studier har indikert at K2-vitamin kan ha gunstige effekter på hjertehelsen ved å bidra til normal blodkoagulasjon.
 4. Allsidig bruk: Dette produktet er egnet for folk i alle aldre og livsstiler og kan være gunstig for de som ønsker å støtte beinhelsen og kalsiummetabolismen sin.
 5. Tablettform: Tabletter er enkle å svelge og gir en nøyaktig dose av K2-vitamin.
 6. Praktisk pakking: Denne pakken med 30 tabletter gir deg nok K2-vitamin for en måneds bruk, og produktet har lang holdbarhet.

Nycoplus kvalitet

Nycoplus er kjent for sin dedikasjon til kvalitet og pålitelighet når det gjelder kosttilskudd. Nycoplus K2-vitamin tabletter er nøye formulert og testet for å sikre renhet, kvalitet og effektivitet. Her er noen grunner til at du kan stole på Nycoplus for dine K2-vitaminbehov

 • Farmasøytisk kvalitet: Nycoplus-produkter er produsert i samsvar med farmasøytiske standarder for kvalitet og renhet.
 • Nøyaktig dosering: Hver tablett gir deg en nøyaktig mengde K2-vitamin, slik at du kan være trygg på at du får riktig dose hver gang.
 • Lang holdbarhet: Den praktiske pakken med 30 tabletter gir deg nok K2-vitamin for en måneds bruk, og produktet har lang holdbarhet.
 • Trygg og pålitelig: Nycoplus K2-vitamin tabletter er grundig testet for å sikre at de oppfyller strenge kvalitetsstandarder og er trygge å bruke som en del av din daglige helsestrategi.

Inkluder Nycoplus K2-vitamin tabletter i din daglige rutine

Enten du ønsker å støtte beinhelsen din, fremme riktig kalsiummetabolisme eller dra nytte av potensielle hjertehelsefordeler, kan Nycoplus K2-vitamin tabletter være den ideelle tillegg til din daglige rutine. Dette produktet passer for folk i alle aldre og livsstiler, og det gir en praktisk måte å få de nødvendige næringsstoffene kroppen din trenger for å trives. Bestill din pakke med 30 tabletter i dag og opplev fordelene med K2-vitamin for din helse.

Inneholder ikke gelatin, laktose, gluten, sitrus eller animalske ingredienser. Egner seg for veganere og vegetarianere.

Anbefalt bruk

Anbefalt døgndose for voksne fra 18 år: 1 tablett daglig.

Egenskaper

Navn: Nycoplus K2-vitamin tabletter 30stk

Leverandør: Orifarm Healthcare AS

Varenummer: 806627

Ingredienser

Ingredienser: tabletthjelpestoffer (kalsiumfosfat, cellulose, hydroksypropylcellulose), overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer), mineral (kaliumjodid).

Handlekurv
Nycoplus K2-vitaminNycoplus K2-vitamin tabletter 30stk
Opprinnelig pris var: kr 149,00.Nåværende pris er: kr 124,00.
Skroll til toppen